Ontario Government Renovation Grants

Ontario Government Renovation Grants  Ontario's regering har en række programmer, hvor de vil give dig gratis penge, når du investerer i dit hjem for at gøre det mere energieffektivt. Et program er designet til at lokke hussejere til at skabe yderligere opholdsrum for lavindkomst seniorer eller personer med handicap.

Cool Savings Rebate Program

Ved at udskifte din eksisterende centrale klimaanlæg med en ENERGY STAR-rating centralt klimaanlæg og installere også ENERGY STAR-ovn eller luftbehandler og styre systemet med en programmerbar termostat, vil regeringen i Ontario rabat 800 dollar CDN pr. hjem i juni 2010. Dette program er et løbende program og er designet at opmuntre husejere til at opgradere deres aldringsenheder, der typisk bruger mere energi. For at få rabatten skal du have arbejdet udført af en registreret entreprenør og indsende en kopi af fakturaen.

Ontario Home Energy Retrofit Program

Dette igangværende program giver dig et tilsvarende tilskud (til Federal ecoENERGY Retrofit program) på op til $5.000 CDN, når du gennemfører forbedringer for at gøre dit hjem mere energieffektivt. Gennem dette program og den, der tilbydes af den føderale regering, kan du modtage op til $10.000 CDN i gratis penge. Der er et par skridt til at gå igennem for at modtage tilskuddet. Du skal have en energiregulering udført på dit hjem og gennemføre de renoveringer, der er angivet i revisionen, og efterfølgende have gennemgået renoveringen for at evaluere forbedringen af ​​energieffektiviteten i dit hjem. Den rådgiver, der udfører revisionen, vil underrette den føderale regering, som vil underrette regeringen i Ontario, hvorefter en rabatkontrol vil blive udarbejdet og sendt til dig. (Pengebeløb er fra juni 2010).

Bopælsrehabiliteringsprogram

Selv om der ikke er tilskud, giver dette program dig et tilgiveligt lån på $24.000 (fra juni 2010), når du opbygger en lejebolig i din hjem forudsat at du lejer det til lavindkomst senior eller person med et handicap. Der er et par forhold, der skal opfyldes for at kunne modtage finansieringen. I en periode på 15 år kan du kun leje lejligheden til personer, der enten er lavindkomst seniorer eller en person med handicap. Når det 15-årige krav er opfyldt, er du i stand til at leje det til hvem du ønsker. Og der er et loft på den mængde leje du kan opkræve. For eksempel kan den maksimale husleje du opkræver for en 1-værelsesforenet, der lejes til en enkelt person i Ottawa, Ontario, være $815 pr. Måned, pr. Juni 2010.

Anden Artikel

Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan Bygge Flise Badekar
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Hvordan man laver en dørknap
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Dør Trim Options
Indvendige støbning Styles
Rør Threader Instruktioner
Sådan fremstilles Trim Molding
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan konverteres en garage til et studie