Instruktioner til installation af trægulve

Instruktioner til installation af trægulve 

1.

Rul ud et underlagsunderlag følt langs kanten af ​​gulvet med en væg. Hæft det med en standard hæftemaskine. Rul den næste række, så den overlapper den første med en tomme eller to på siderne. Gentag og fortsæt, der dækker hele gulvet.

2.

Indstil en linje 1/2 tommer fra din startvæg ved hjælp af målebåndet og kridtlinjen og gå fra ende til ende på tværs af gulvet. Indstil dit første kursus af brædder på linjen, med spidssiden af ​​brædderne mod væggen. Gabet gør det muligt for træet i gulvet at ekspandere, og det vil blive dækket af gulvbeklædning.

3.

Fastgør det første kursus af plader med en neglpistol, skyd den negle gennem overfladen og lige ned, to negle hver 10 eller 12 inches. Forbind brædderne i enderne, og skær det sidste bord i rækken for at passe mod den vinkelrette væg ved hjælp af en forståsave.

4.

Læg de næste flere kurser på gulve På samme måde forbinder man tavlerne tæt langs sidekanterne ved deres tunge-og-rillefræsning og spiker dem gennem toppen. Fortsæt, indtil der er nok installeret gulvoverflade, så din gulvstifter kan passe ovenpå den (normalt fem kurser eller deromkring).

5.

Hæk din gulvstifter op til dens trykluftbeholder. Sæt hæftemaskinen på de installerede brædder, hvor forkanten af ​​hæftemaskinen hænger ned over den ydre kant af det næste bræt, der skal installeres. Brug mallet til at ramme stifterens afstivningspude, som vil trykke på brædderne sammen, mens du skyder i en hæfteklammer gennem siden af ​​brættet i en nedadgående vinkel.

6.

Gentag processen, skyde i lange gulvbelægninger hver fod langs banen, og de næste kurser. Gør hele gulvet, indtil du ikke kan bruge hæftemaskinen længere, fordi den modsatte væg er i vejen.

7.

Læg de sidste få kursus på samme måde som dig gjorde de første par ved hjælp af din neglepistol. Lad et 1/2-tommers hul ved væggen være med det afsluttende kursus, og skære brædderne langs deres længder med en bordsave om nødvendigt.

Trægulve er normalt installeret med negle og / eller gulvbelægninger, hvor brædderne er forbundet langs siderne ved et tunge-og-ridsystem, der er malet i siderne af pladerne. 'Tungen' af et bræt passer ind i ' rille 'af dem ved siden af ​​det, hvilket giver en stram pasform. Du skal leje en luftdrevet gulvstifter, som er designet til at sætte tavlerne tæt sammen, da de sikrer dem til undergulvet.

Anden Artikel

Liste over værktøjer til byggeri
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan køber du en kommode
Sådan udskiftes badekar
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Solenergi u0026 Arkitektur
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel