Indvendige støbning Styles

Indvendige støbning Styles  Indvendig støbning tilføjer subtile detaljer og et færdigt kig på udformningen af ​​et hjem. Det har også et funktionelt formål, og bruges ofte til at dække skarpe kanter eller afslutte vinduer og døråbninger. Der er flere stilindstillinger til støbning, som hver især tilføjer forskellige visuelle effekter til et værelse.

Crown Molding

Crown molding er en af ​​de mest populære stilarter. Det dækker hjørnet mellem loftet og toppen af ​​væggen og har en stor flad base med buede eller afrundede kanter, hvilket giver et værelse en opdateret og elegant appel. Kronstøbning kommer enten i træets farve, såsom rød eg, eller malet. Hvidmalet støbning er et almindeligt valg i hjemmet.

Stolskinne

Stoleskinner er en lidt off-center støbning midt i et rum. Ifølge Home Tips står en stoleskinne 36 inches fra bunden af ​​væggen. Denne støbning er både funktionel og smuk. Fra et funktionelt synspunkt beskytter støbeformen væggenes overflade fra stole og andre møbler. Fra et designmæssigt synspunkt giver en stoleskinne et færdigt udseende til et værelse og øger designmulighederne. Da formningen deler rummet, kan en designer nemt Anvend to forskellige farvetoner, eller en kombination af maling og tapet på samme væg.

Wainscot Molding

En wainscot er et stort panel, der dækker halvdelen eller to tredjedele af væggen. Typisk starter støbeformen i bunden af ​​en væg og løber hele længden af ​​rummet. Støbningen kan være blottet træ eller malet. Små rektangulære støbepaneler findes ofte over længden af ​​wainscot for at give den større paneling ekstra dybde og design. støbning med stolskinner til et færdigt, traditionelt udseende.

Hylstre

Hylstre er en fladskærmprofil, der anvendes til døråbninger og vinduer. Typisk dækker støbeformen hele døråbningen og vinduet, der skjuler sømene mellem dørpapir og blank s skridt omkring vinduer. Forhængene kommer i traditionelle træfarver eller malet træ. Hvid er et populært maling valg.

Anden Artikel

Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Dør Trim Options
American Standard Toilet Lækage Reparation
Ideer til en to-bil garage
Badeværelset Redecorating Tips
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Den bedste jord til komprimering
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Sådan afslutter du nye trægulve
Hvordan man laver en dørknap
Sådan udskiftes badekar
Sådan limes tæppe til træ