Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft

Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft 

1.

Mål målene på dit garageloft ved hjælp af målebånd eller andre måleinstrumenter. Dette bør omfatte den foreslåede længde og bredde af området - garagenes fulde længde og halv bredde eller omvendt er god - plus højden af ​​garagen fra gulv til loft.

2. < / p>

Bestem den minimale højde, som din opbevaringsplads gulv skal give dig og dine biler / andre genstande clearance. Træk det fra garagenes samlede højde - dette vil give dig længden / højden dine stålstrygejern skal være.

3.

Skær 2-til-6-pladerne og søm dem sammen for at danne en rektangulær ramme, der danner gulvet i dit lagerplads. Du har brug for to brædder svarende til lagerpladsens foreslåede længde og to for bredden.

4.

Tilføj rækker af bjælker til gulvet, skære flere bræt, der passer ind i rammen parallelt med gulvets korte sider og spik dem til rammen.

5.

Spik overfladen af ​​gulvet til toppen af ​​rammen ved hjælp af et halvt ark -inch tyk krydsfiner skåret til længden og bredden af ​​gulvets ramme.

6.

Hæv gulvet til den målte højde på lagerpladsen ved hjælp af en eller flere assistenter og skru det ind på en lang side til garagevæggen ved hjælp af en kraftboremaskine.

7.

Skru ståljernsjernene til hvert hjørne af rammen og for at understøtte bjælker i loftet ved hjælp af en stige og gennem bolte med din bore. Stryk strygejernet i garagens skrånende spærre i stedet for det vandrette tagbøjle om muligt - dette giver bedre støtte.

8.

Tilføj flere ståljern til rammen og tagbjælkerne, hvis det er nødvendigt for at understøtte rammen fuldt ud.

Tip en Advarsler

 • Det hjælper med at suspendere rammen på fire eller flere stiger eller andre instrumenter, der vil fungere, mens du skruer det på plads til væggen og boltene på strygejernet på plads.
 • Altid have en assistent støtte stigen, mens du står på den.
 • Hvis din garage har et højt loft, kan du opbygge et ekstra lagerplads inden for loftet. Du vil i det væsentlige bygge et andet 'lavere' loft, som du kan få adgang til fra en stige og opbevare objekter oven på. De nøjagtige detaljer såsom dimensioner, belastning og nødvendig support afhænger af din specifikke garage. Rådgivning med en konstruktionsingeniør eller anden ekspert vil hjælpe dig med at bestemme, hvor stor en belastning garagenes loft kan bære plus hvor meget støtte er nødvendig for at holde dit opbevaringsområde på plads.

  Anden Artikel

  Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan fjerner du lim på Formica
  Sådan arbejder du sikkert med asbest
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Den bedste jord til komprimering
  Sådan forbedres skorstensudkast
  Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
  Tile Underlayment Options
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Gør det selv: Gulvvarme
  Sådan køber du en kommode
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Hvordan man laver en dørknap
  Liste over værktøjer til byggeri
  Ny teknologi til huse