Hvordan man opbygger garage vægskabe

Hvordan man opbygger garage vægskabe 

1.

Bestem, hvor skabene skal gå. Med maskeringsbånd skal du markere kabinettet på gulvet og parkere den største bil, du ejer i garagen for at sikre, at du har plads nok til bilen med kabinettet på plads, men at du også har adgang til kabinettet let hvis bilen er i garagen.

2.

Brug en studfinder til at finde en stud i nærheden af ​​enden af ​​rummet, du planlægger at installere frysere. Enderne af kabinettet skal forankres til studs.

Saw krydsfiner for at skabe to endepaneler 4 meter lang med 2 meter bred, og lav derefter dividerpaneler ved at skære tre plader 4 meter lang med 22 1/2 inches bred.

4. Hold en af ​​endepanelerne mod loftet og bagvæggen i garagen og start i bunden hjørne, skru det i stiften. Brug 2 1/2-tommers skruer hver 12. tommer.

5.

Marker resten af ​​tappene langs væggen, hvor kabinettet vil gå.

6.

Skær vægklemmer fra 2 af 2 brædder, der er 3 tommer kortere end endepanelerne.

7. den sidste stud en halvanden tommer ned fra loftet.

8.

Sæt det andet endepanel, så den øverste kant er mod loftet, den ene side er imod væggen, og panelet er mod yderkanten af ​​endevægsklemmen. Skru det i klemmen med 2-tommers skruer.

9.

Mål mellemrummet mellem indersidenes indvendige kanter og skær 2 med to plader til stige skinnerne, så De passer mellem endepanelerne.

Skær 2 af 2 brædder 20 inches lang for at fungere som spor for stigenskinnerne. Du skal bruge en rung for hver slutningen af ​​stigen, samt en for hver stolpe, der ligger bag kabinettet.

11.

Spik endehullerne ind i stigenskinnerne. På stigen skinner markere hvor studsene vil være, så negle de andre skinner på plads. Gentag denne proces for at lave en anden stige.

12.

Skru midlertidige klammer i endepanelerne 1 3/4 tommer under loftet og skub toppen af ​​stigen på plads. Skub en af ​​endehullerne tæt mod loftet, og skru den i endepanelet. Gå til den næste rung af stigen og skru den i loftet, efterfulgt af de andre løb. Når du kommer til enden på den anden side, skal du skrue den i endepanelet.

13.

Kør et negle halvvejs i væggen nær en af ​​endepanelerne en tomme og en halv fra bunden af ​​endepanelet. Hæk kalklinjenes ende på neglen og kør den lige ned til den anden endeplade, og klik den derefter mod væggen.

14.

Tilføj midlertidige klammer under enden paneler, læg bundstigen på toppen, og skru en af ​​endeskinnerne i endepanelet. Ved hjælp af kalklinjen som en vejledning, spik de midterste skridt ind i væggen efterfulgt af at skrue den anden ende fast i endepanelet.

15.

Sæt skillevæggen klap mod væggen over studsene og søm dem på plads. Bore tre 3/16 'pilothuller i klemmerne, og fastgør derefter klammerne til studsene med 3 1/2-tommers lagskruer. Når du borer pilothullerne, skal du placere dem jævnt.

16.

Skær hak i hvert hjørne af skillelinjerne, der måler 1 1/2-tommers firkant. Sæt skillepladerne i position mod klamperne og fastgør dem til vægklap og topskinner med 2-tommers skruer. Sørg for, at skillepladerne er lige og skru dem ned i bundskinnerne.

17.

Mål og skær skydedørsporerne, så de passer mellem endepanelerne. Fastgør bundsporet til bundskinnen med 1-tommers brads. Spred lim på topskinnen og klap topskinnen på plads.

18.

Skær tre 1 til 2 klumper 20 inches lang og skru dem til bunden af ​​skillepladerne .

19.

Mål indvendige kanter mellem topsporet og bundsporet, og træk derefter 1/8-tommer. Dette vil være højden af ​​kabinetdørene. For at finde ud af bredden måles kabinettet fra den indre kant af det ene endepanel til et andet, så divider det nummer med fire. Tilføj 1/2 tomme til en tomme for at tillade overlapning. Skær fire stykker af 1/4-tommer krydsfiner til disse målinger for at gøre dørene.

20.

Sæt dørene ind i skinnerne for at se om de passer og kan glide i skinner.

Tag dørene ud af kabinettet, og marker hvor du vil lægge fingeren (knapene du vil bruge til at åbne og lukke dørene) . Bor 3/4 'huller i dørene, og lim derefter fingeren i hullerne.

22.

Bestem, hvad du vil have hyldeopbygningen inde i kabinettet, til at ligne. Skru 1 til 2 klammer i endepanelerne og divider panelerne (disse holder hylderne på plads). Skær stykker af 3/4-tommer krydsfiner til at passe i kabinettet (disse stykker bliver hylderne).

Klip trimpanelerne så de passer til forkanten af kabinet og søm dem på plads.

24.

Mal eller plettet kabinettet.

For mange mennesker kan mangel på lagerplads være et problem. Et område, der typisk bliver rodet på grund af dette problem er garagen. Mange ting, som du typisk gemmer i garagen, er varer, som du ikke vil medbringe i huset, så det er uvurderligt at have et sted at holde dem i garagen. Det gode er, at du kan bygge vægskabe inde i din garage, at ikke kun ville give dig mere lagerplads, men også ikke optage plads, som du har brug for at parkere din bil.

Anden Artikel

Sådan fjerner du et vægpanelbad
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan fjernes ark linoleum
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Kælder Toilet Valg
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Hvordan male badeværelset
Sådan fremstilles Trim Molding
Gør det selv Finishing en kælder
Rør Threader Instruktioner
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Gulvbelægning Gulvbelægning
Sådan finder du badeværelse opbevaring
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan renoveres Formica bordplader
Sådan installeres Hardwood Trim
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Cavity vægisoleringsmetoder