Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design

Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design 

Vigtigt design af viktorianske badeværelser

1.

Vælg dit farveskema. For et traditionelt victoriansk look skal du vælge mørkere nuancer, f.eks. Skovgrøn, rubinrød eller sort til dit badeværelse design. Brugen af ​​farvefarve var begrænset i det 19. århundrede på grund af manglende teknisk knowhow. For eksempel blev lilla ikke udviklet til midten af ​​århundredet. Victorianerne havde imidlertid et imponerende repertoire af malingeffekter ved hjælp af stencils, grænser og fauxmarmorering for at opleve deres vægge.

2. < Vælg din victorianske badeværelse suite, mens originale genanvendte stykker er tilgængelige, vælger mange boligejere reproduktionsbade, toiletter og dræn. Indkøb af nye kan medvirke til at reducere omkostningerne på kort og længere sigt. til et støbejern, clawfoot, roll top badekar. Tænk simpelthen når du vælger dine toiletter og dræn. For et autentisk udseende, skal du vælge en toiletpande og en høj cistern forbundet med et slankt synligt rør.

3 .

Gulvbrædder og mønstrede fliser blev begge populære hos viktorianerne. For at holde omkostningerne lave, mens de øger holdbarheden, overvej at bruge laminat- eller vinylfliser. Disse er varmere og blødere på fødderne.

Afslutningsbeslag på dit victorianske badeværelse

1.

Hold varm - victoriansk stil - med en tradition fliser omkring pejsen. Gør det til en funktion af dit badeværelse ved at vælge en grand marmor pejs. Alternativt kan du vælge en støbejernstråler, der er malet for at matche din palette.

2.

Typisk har viktorianske boliger store lodret glidende vinduesvinduer. Normalt ville disse have fire eller seks glasplader. Hvis dit hus allerede har gavn af disse, skal du udfylde udseendet med firkantede vinduesskodder i stedet for gardiner.

3.

De fittings, du vælger, når du designer dit victorianske badeværelse design fuldføre det victorianske udseende. I løbet af 1800-tallet blev der brugt en række materialer til ting som haner og dørhåndtag. Mens messingbeslag giver en traditionel og luksuriøs stemning, vælger mange boligejere nikkelbelagte genstande til et slankere udseende, der passer ind i mere moderne døgn.

Mens Victorianerne kiggede på badeværelser for deres funktionalitet, og glem ikke at inkludere et par tilbehør i dit badeværelse design. Ting som en forniklet badbro eller et udsmykket støbejernspejl hjælper med at gøre dit udseende færdigt.

Den industrielle revolution, forbedrede transportruter og udviklingen af ​​et globalt marked stærkt påvirket design i den victorianske periode (1837 til 1901). Stor økonomisk vækst førte til, at et stort antal boliger blev bygget. Disse nytilrettede boligejere har haft gavn af en lang række møbler og designvalg takket være nyopdagede metoder til masseproduktion, verdensomspændende handel og et nyt jernbanesystem. Når man lavede design til værelser som f.eks. Badeværelset, kunne victorianske husejere skabe værelser, der blandede tidligere stilarter ved hjælp af materialer fra hele verden.

Anden Artikel

Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan køber du en kommode
Sådan installeres Hardwood Trim
Tømrerværktøj
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan finder du et hus med postnummer
Dør Trim Options
Indvendige støbning Styles
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan tegner du en dampbad
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Tile Underlayment Options
Ny teknologi til huse
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan installeres træ køkkenskabe
Hook u0026 Loop Sleeving
Den bedste jord til komprimering