Hvordan man laver travertinfliser

Hvordan man laver travertinfliser 

1.

Sæt hele gulvområdet for at fjerne snavs eller støv, før du lægger fliser på.

2.

Bland det tynde sæt i henhold til instruktioner, og anbring et tyndt lag på undergulvet ved hjælp af en skårt trowel. Arbejde i små områder for bedre tidshåndtering --- Fliserne holder ikke fast i tørret tyndt sæt.

3.

Læg hver travertinflise ned og læg en fliseafstand mellem hver flise. Fortsæt på tværs af hele rummet ved hjælp af en våd sav eller fliser til at skære fliser til placering omkring væggene eller dørene. Lad det tynde sæt tørre i 24 timer før fugning.

4.

Fjern fliserne. Bland injektionsmørtel i overensstemmelse med instruktionerne, og anbring et tyndt lag over fliserne, og hold gummiflotten i 45 grader vinkel. Sørg for, at fuger er tæt pakket ind i linjerne, men lad ikke overfladen være overflade på flisens overflade.

5.

Tør overfladen af ​​fliserne af med en fugtig svamp Hvis det er nødvendigt. Lad injektionsmørket tørre i ca. 12 timer før påføring af en tætningsmaskine.

6.

Påfør fugemasse på hele gulvet for at beskytte fliser og fugematerialer mod slitage. Vent mindst seks timer før du vender hjem til møbler på gulvet.

Travertin er en type kalksten flise fundet i mange hjem. For dem, der ønsker at tilføje flise til deres hjem, men ønsker noget andet end de typiske materialer som keramik eller marmor, er travertin et holdbart og jordisk materiale. Travertin fliser går godt i hvert værelse i hjemmet og tilføjer et naturligt udseende til enhver stil d u0026 # xE9; cor. At lægge travertin er ligesom at lægge en anden flise og kan nemt gøres inden for en weekend til en smertefri hjemtransformation.

Anden Artikel

Trappe Rail krav
Hardwood Vs. Laminat
Typer HardiePlank Siding
Sådan oprettes en svalehale
Sådan isoleres bag gips
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Stil af Backsplashes
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
Kælderen Remodel Checklist
Typer af Drill Chucks
Forskellige typer træ døre
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Den bedste jord til komprimering
Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue