Hvordan man laver laminerede gulve

Hvordan man laver laminerede gulve 

1.

Læg et lige kantværktøj, som f.eks. et niveau på underlaget, som du vil anvende laminatet på. Disse værktøjer vil indikere, om undergulvet er fladt. Underfloors, der ikke er helt flade, vil resultere i knirkende og svækkende laminat.

2.

Påfør nivelleringsforbindelse for at øge højden til et bestemt område af gulvet eller slip med en overflade mølle for at sænke et bestemt område af gulvet. Kombiner disse reparationer for at gøre undergulvet helt fladt. Lad eventuelt reparationsarbejde tørre.

3.

Læg et stykke af laminatet gulv med kanterne af døre, dørrammer eller andre armaturer, der berører gulvet. Hvis gulvet sidder over bunden af ​​en af ​​disse armaturer, skal du lave et blyantmærke, hvor toppen af ​​gulvstykket sidder imod armaturet. trimmer for at give plads til det nye gulv.

4.

Skær bort alle sektioner, der skal trimmes. Brug en håndsav til at trimme dørrammer eller andre on-the- vægarmaturer, fjern døre og brug en bordsave til at foretage disse justeringer. Sand alle afskårne områder med mediumkornet sandpapir efterfulgt af fint sandpapir for at fjerne splinter eller skarpe kanter, der kunne skader den nye etage.

5.

Søv bort alt snavs, støv og andre forureninger fra undergulvet ved hjælp af en kost. Vask gulvet med varmt vand og materialespecifik sæbe, hvis det er nødvendigt for at fjerne udslip eller pletter. Eventuelle forurenende stoffer på undergulvet kan ændre den måde laminatgulvet ligger på. Lad undergulvet tørre.

6.

Installer underlag. Installationen kan variere afhængigt af materialet i din undergulv; Underlaget tjener som en understøtning for at forhindre, at fugt lækker ind i laminatet og for at give en pude, der hjælper med at understøtte det nye gulv. Læg underlaget i samme retning som gulvet vil løbe. Fastgør underlaget med maskeringstape, hvis det er rettet efter produktvejledningen.

7.

Fastgør afstandsstykker til vægge, hvor de kommer til at berøre laminatplankerne; Denne lille plads vil muliggøre enhver udvidelse, som laminatet gennemgår, da det tilpasser sig den nye temperatur og luftfugtighed i dit værelse.

8.

Monter laminatplankerne, startende i et hjørne og arbejder dig ud i rummet. Laminat gulvplanker er klar til at snappe ind i hinanden, så ingen klæbemiddel eller anden jointer er nødvendig. Snap stykkerne sammen, mens du går.

9.

Skær planker med en bordsave, så de passer ind i de resterende huller. Afskær kun den ene side af planken, så den resterende side stadig kan slutte sig til de andre planker.

10.

Skær et overskydende underlag, der viser over kanterne af den installerede planker.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du bruger sav for at beskytte dine øjne mod skrot eller snavs.
 • Læs altid fabrikantens instruktioner inden installation af dine laminatgulve, nogle typer gulve kan kræve yderligere forberedelser eller indeholde advarsler. Du kan have brug for en trækstang eller en blok til at rette plankerne i vanskelige områder, herunder under dørkarme eller lige ved siden af ​​væggene .
 • Nogle gulvprodukter har et underlag fastgjort til laminatpladerne.
 • Staggering af laminatstykkerne i stedet for blot at klæde dem op ved siden af ​​hinanden kan ændre designstilen på din gulv.
 • Hvis du anvender reparationsarbejde eller vandbaseret rengøring til undergulvet, lad det tørre helt. Laminatgulvet kan absorbere overskydende fugt, hvilket fører til sprængning ing eller et dårligt passende gulv.
 • Trægulve kan være ideel til nogle design stilarter, men kan også være rodet og vanskeligt at installere, hvilket kræver omfattende forberedelse, klæbemiddel og tørretid. Som et alternativ bruger nogle boligejere laminatgulve; Disse gulve opretholder udseende og stil af trægulve, men kræver ikke klæbemiddel eller negle at installere. Laminatgulvprodukter kan variere i nogle specifikationer til installation, men generelt kan nogle grundlæggende forberedelser og omhyggeligt måling og skæring give dig en professionel udseende.

  Anden Artikel

  Sådan arbejder du sikkert med asbest
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
  DIY Køkken Booth
  Sådan striber du maling ud af skabsdøre
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Typer af lette badekar
  Sådan konverteres 14 Micron til Mils
  American Standard Toilet Lækage Reparation
  Do-it-Yourself Indbyggede skabe
  Hvordan man opbygger et hus i U.K.
  Typer af Drill Chucks
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
  Stålrammeværktøjer
  Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
  Sådan renoveres Formica bordplader
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan erstatter du brusebad