Hvordan man designer et tag truss

Hvordan man designer et tag truss 

1.

Bestem et materiale, der skal bruges til at opbygge dit trussystem. Forskellige materialer som stål og tømmer er almindeligt anvendt til at designe tagstænger. Det mest populære byggemateriale til trusser er træ. Træ er valgt på grund af dens overkommelighed og pålidelighed i hjemmet. Arkitekter anbefaler typisk, at der anvendes et træ tagspærringssystem mere end andet materiale til støtte for støtte. Letvægtsstålbjælker virker som et dyrt alternativ, men er mere brandfaste og robuste i forhold til tømmer.

2.

Fastlæggelse af trussystem kommer ned på, hvor meget vægt og stress taget skal opretholde. Med et mere defineret mønster er trussystemet i stand til at modstå vanskeligere forhold. Mindre tømmer er billigere, men kan resultere i en kortere levetid på din truss ramme. Tagstænger kan stå op imod høje vind og orkanforhold, hvis de bygges korrekt. Designet er nøglen til at forhindre en tagkonstruktion, der mislykkes mod øget tryk og spænding.

3.

Trussystemdesignet skal skitseres på et hard copy-dokument. Brug enten let tilgængelige blueprint ark eller et computer truss design program. Tegn rammen af ​​hjemmet, og husk plads til trusserne. Sørg for, at afstanden er lige mellem hver krog, så de alle modstår det samme tryk. Hver truss skal dissekere rammen direkte i halvdelen, hvilket gør en 90 graders vinkel. Dette giver mulighed for en robuste ramme og mindsker risikoen for sammenbrud. En endelig kopi skal vises til din arkitekt.

Tips og advarsler

 • Træets højde afhænger af om der skal bygges et loft . De fleste truss designs i dag giver ingen plads til et brugsrum.
 • Hold plads i tankerne. Områder, der er udsat for svær vejr og høj vind, som kystområder, kan have brug for et stærkere trussystem end områder, hvor vejret er roligt.
 • Lær de lokale bygningskoder, før du beslutter dig for et endelig taghusdesign. Nogle områder må ikke tillade den ønskede type trussel, f.eks. Den fælles trekantede model.
 • Tagbordet er en af ​​de mest afgørende dele til boligbyggeri. For at gøre det korrekt skal der oprettes en stabil designmodel. Bortset fra personlige præferencer skal trussens stil være designet til at understøtte hjemmet. Et robust trussystem hjælper med at sikre hjemmeens levetid og sikkerhed.

  Anden Artikel

  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
  Hvordan male badeværelset
  Sådan oprettes en svalehale
  Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
  Installation og finish af hårde trægulve
  Sådan installeres en badekarplade
  Hvordan man holder asbest ud af bygninger
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Trim Installation Tips
  Kælder Toilet Valg
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Ontario Government Renovation Grants
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan køber du en kommode
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Ny teknologi til huse
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting