DIY Dørstøbning

DIY Dørstøbning 

1.

Marker en tilbageslagslinje øverst på døren og hver side med din blyant og målebånd. Tilbagegangsbredden - typisk 1/8 tommer eller 1/4 tommer - afhænger af den anvendte formning. Placer støbeformen mod dørstangen for at bestemme tilbageslagslinjen.

2.

Placer et stykke støbning lodret langs den ene side af dørstangen; Skyll støbningen med tilbageslagslinjen du markerede. På toppen af ​​din støbning skal du markere en linje med din blyant, hvor hjørnet af din dør møder støbningen.

3.

Skær hjørnet af dit stående støbestykke på en 45 -vinkel med din modersave. Mål og skær det andet lodrette stykke støbeform med samme metode. Beskæringerne på hver af de vertikale stykker skal være modsatte; Et stykke vil have 'punktet' på højre side af støbningen, og det andet stykke vil have 'punktet' på venstre side af støbningen.

4.

Bor pilothuller hver 12 tommer i støbe- og dørkarmen for at forhindre træet i at splitte. Spik de to stykker lodret støbning til din dør med din hammer og negle.

5.

Mål din vandrette støbning mellem de tilbageslagslinjer, du har markeret, og skær hver ende på en 45 graders vinkel med din modersav. Den vandrette støbning skal skæres for at passe tæt på den vertikale støbning.

6.

Lås leddene i din støbning sammen ved at bore pilothuller og spike gennem hvert hjørne. < /p>

7.

Kør alle sømhovedene på din støbe- og dørklap under overfladen med dit neglesæt. Placér din søm på spikhovedet, og tryk forsigtigt på spidsenden for at sætte spikhovedet ind i træet.

Tips og advarsler

 • Forhængte dørenheder omfatter typisk mitered trimstøbning.
 • Lav testskæringer på skrotstykker af støbning, hvis din dør ikke er firkantet. Dette giver dig mulighed for at finde den nøjagtige måling for leddene i din støbning. Skær formstøbene i overensstemmelse med dine målinger med forstærkningssaven.
 • Tag alle nødvendige forholdsregler ved arbejde med elværktøjer.
 • Installation af dørstøbning selv giver dig en følelse af tilfredshed for et job med succes. Du har brug for de rigtige værktøjer til at måle og skære din støbning. Nogle døre har ikke helt firkantede hjørner. For at undgå at genkøbe din formgivning skal du finde ud af om din dør er firkantet før du skærer alle støbestykker. Du kan også lave testskæringer for at bestemme den rigtige vinkel af din støbning, før du installerer den.

  Anden Artikel

  Hvordan man laver travertinfliser
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Hvordan man laver en dørknap
  Liste over værktøjer til byggeri
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  Sådan isoleres bag gips
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Ontario Government Renovation Grants
  Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Sådan finder du fugtindholdet i træ
  Typer af Drill Chucks
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Rør Threader Instruktioner
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Hvordan man laver laminerede gulve
  Sådan renoveres Formica bordplader