Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads

Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads  Små opbevaringsskure er et populært DIY projekt; de er generelt billige, nemme at bygge og ofte fritaget for lokale tilladelses- og inspektionskrav. Selvom bygningens muligheder for små skure er utallige, kan visse designfunktioner reducere omkostningerne og øge levetiden for en lagerstruktur. Overvej arbejdskraft og pengebesparende bygge ideer før din pause jorden for din 10 til 12 opbevaring skur.

Post og Pier Foundation

Hvis miljøforholdene kræver, at du hæver dit skur over jordoverfladen, overveje en post og pier fundament. små beton eller murværk platforme, der understøtter en opretstående træplade. Forstøbte piers er tilgængelige og egner sig til mange shed-bygning applikationer. Når piers er niveauet, lægger bygherren simpelthen et pre-cut træpost til piersremmen for at fuldføre de grundlæggende Grundlaget for konstruktionen.

Metal Tag

Et simpelt bølgepappede tag varer lang tid og giver tilstrækkelig beskyttelse af indholdet i et lagerhus. Endnu bedre, metal tag g paneler er ofte det billigeste tagdækningsmateriale til rådighed. Derudover er metal tagplader relativt lette og nemme at installere; Do-it-Yourselfer kan nemt og hurtigt installere metal tagdækning med en kraftboremaskine og cirkelsag.

Shed-Style Roof

Arkitekter og bygherrer bruger udtrykket 'shed roof' til at referere til ensidige, pitched tagene. Skuretaget ser ud som et skråt fladt tag. Shed stil tag reducere mængden af ​​arbejde og materialer, der kræves til at dække dit lager skur. Med et fladt tag behøver bygherren ikke gøre de komplicerede nedskæringer af spærre; lige bjælker er tilstrækkelige til at understøtte beklædningen og tagbeklædningen.

Krydsfiner Siding

I stedet for at bruge en bundle på færdigsyning, f.eks. stucco eller vinyl, kan du bruge primet og malet krydsfiner til at dække skuret ' s yderside. Korrekt vejrbeskyttet med maling giver krydsfiner år med pålidelig service. Alternativt kan krydsfiner skæres i strimler og installeres i et forskudt vandret hegnplankønster over skurets yderside. Hvis du bor i et moderat klima og ikke planlægger at opbevare let beskadigede varer i dit skur, kan et åbent sidespor opfylde dine behov. Hvis dit skur er til opbevaring og tørring af brænde, tillader sådanne åbninger cirkulationen af ​​luft og tilskynder til tørring.

Anden Artikel

Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
DIY Flise Mosaic
Cavity vægisoleringsmetoder
Sådan konverteres en garage til et studie
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Tips til Mortising en erstatningsdør
Stålrammeværktøjer
Sådan Stick Fliser til Træ
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Sådan afslutter du nye trægulve
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Hvordan male badeværelset
Sådan finder du et hus med postnummer
Ideer til en to-bil garage
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade