Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter

Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter 

1.

Fortynd gipsvægsforbindelsen, indtil den er lidt løbende. Sammensætningen af ​​forbindelsen vil bestemme tykkelsen af ​​lofttekstur. Jo tykkere forbindelsen, jo mere detaljeret tekstur vil have. Test smørbørsteteknikken på et stykke skrotgips før du anbringer det til loftet.

2.

Mæt en malingsrulle i gipsvæggen. Brug kun en stor nap maling ruller; en tyndere lur vil ikke holde og overføre en tilstrækkelig mængde af forbindelsen. Sammensætningen vil dryppe overalt, men ikke skum på forbindelsen for at undgå et rod. Brug en forlængerpind på malervalsen. Tag beskyttelsesbriller eller anden øjenbeskyttelse på.

p> Rul et lag af gipsvægsforbindelse på loftet i et område ca. 5 fod ved 5 fod. Anvend et let tryk på malingsrullen, lige så meget, at rullen ruller jævnt i loftet. Hvis du trykker for hårdt, er forbindelsen vil være for tyndt.

4.

Fastgør en ekstra forlængerpind til klapbørsten. En klap børste er en tyk værktøjsbørste, der ser ud til at blive smadret ud over reparation, dens lange børster bøjet til siderne. Du kan købe en enkelt klap børste eller en dobbelt klap børste på lumberyards og gør-det-selv centre.

5.

Stå direkte under sektionen af ​​rullet -forbindelsen, og hold kuglen lodret. Skub børsten hen imod loftet kraftigt og skab en slapende effekt. Lad børsten falde tilbage efter slag. Det er den slapende bevægelse, der trykker og trækker på våd sammensætning, der skaber et stiplede udseende.

6.

Drej svampebørsten en fjerdedel af en rotation og bevæg lidt til siden. Skub penslen opad igen, og lav et nyt stiplede mønster, som lidt overlapper den første. Gentag processen, indtil du dækker hele sektionen med penselmønsteret.

7.

Rul en anden sektion af loftet med sammensatte og gentag børstens lukningsteknik, indtil loftet er færdigt. Når du kommer på hænge med at bruge slap børsten, kan du bevæge dig hurtigt, rotere børsten og slappe loftet i en rytmisk bevægelse.

Tips og advarsler

< li> Beskyt gulve med papirdråber og brug beskyttelses tøj, herunder en hat og sikkerhedsbriller. Plast dråbe klæder tendens til at blive glat, når de er dækket med vådt tørvægsforbindelse.
 • Hold svampebørsten lodret. Hvis du vipper stangen selv lidt, vil den skabe en ujævn tekstur.
 • Rekruttere en assistent for at fremskynde processen. En medarbejder kan rulle forbindelsen, mens den anden arbejdstager anvender klapbørste tekstur.
 • For at få gipsvæg sammensatte splatter af tilstødende vægge, vente indtil sprøjtede tørre og derefter glide en 10-tommers gips tapende kniv over overfladen af væggen. Splatterne kommer til at falde lige ud.
 • Brug beskyttelsesbriller. Våd gipsvægssammensætninger, når det kommer i øjnene, og ved brug af klapbørsten sendes små dråber af gipsvæg sammensatte overalt.
 • Teksturering af dit loft vil skjule mindre tapende ufuldkommenheder, mens du tilføjer detaljer til dit værelse. Du kan vælge imellem mange typer tekstur, men en nem metode indebærer brug af gipsværktøj og fortynde gipsvægsforbindelse. Tiden til at anvende en klap børste loft tekstur er, efter at tapet taping er afsluttet, men før du male væggene. Dette er en rodet teknik, men når de anvendes rigtigt, er resultaterne stilfulde nok til ethvert hjem.

  Anden Artikel

  Cavity vægisoleringsmetoder
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan installeres en badekarplade
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Sådan Stick Fliser til Træ
  Sådan konverteres 14 Micron til Mils
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Sådan installeres spansk flise
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Instruktioner til at opbygge Haveskure
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum