Badeværelse remodel designe ideer

Badeværelse remodel designe ideer



  Remodeling et badeværelse kan være en prøvende oplevelse, og det er dobbelt så, hvis badeværelset bliver oppe, er det eneste i huset. Resultaterne af et kreativt inspireret redecorating-projekt kan dog være værd, fordi det er vigtigt at huske, hvor meget af dit liv faktisk er brugt i dette mest utilitaristiske husholdningsrum. Husk, at ombygning af et badeværelse adskiller sig væsentligt fra ombygning af et opholdsstue eller soveværelse, fordi du altid skal overveje layoutet af de nuværende rør, kloakafløb og udstødningskanaler.

Sammenligning af bad og seng

En ombygningsplan for din Badeværelset kan også tage hensyn til et andet rum. Tænk på, hvordan du kan forene dit soveværelse eller et andet soveværelse med et eksisterende badeværelse. Inddrag en entreprenør for at bestemme muligheden for at erstatte en del af en eksisterende mur med franske døre, der fører fra soveværelset ind i badet. Den naturligt flydende atmosfære kan derefter forstærkes med matchende vinkling i begge værelser og installation af et buet eller rundt vindue inde i badeværelset.

Tilføjelse af et boblebad

'Baderomsdesign og planlægning 1-2-3' anbefaler at værelset skal være mindst 15 ved 15 fod, før man overvejer installationen af ​​et stort boblebad. Du bør altid indhente en ekspert for ikke bare at afgøre, om du har nok plads til at tilføje et boblebad, men om dit gulv kan rumme det. Indbygget belysning direkte overhead med dæmpning kapacitet giver dette luksuriøse badeværelse tilføjelse til derefter oplyses lyst for børn eller romantisk for at forpligte to voksne organer. Effekten er afsluttet ved at tilføje et vindue lavet af glasblokser.

Crazy Quilt Tiling

Badeværelsesomformning behøver ikke at indeholde nogen ændringer i eksisterende inventar, hvilket kan spare enorme mængder penge. En anden måde at spare penge er ved at haunt junk butikker og værftet salg og købe forskellige slags væg fliser. Der findes ingen regel om, at din flisebelægning skal matche. Se efter interessante designs og former og mønstre og lav en skør quilteffekt, der kombinerer den traditionelle med avantgarde og den vibrerende farve med den monokromatiske.

Going Futuristic

Den sterile fremtid, som ofte forestilles i dystopiske film, kan genskabes helt inden for dit nyindrettede badeværelse ved at gå i alt rustfrit stål, poleret krom eller børstet nikkel. Du kan få badekar, skabe, opvarmet håndklædeholder og brusere af disse industrielle materialer.

Træ og træfinér

Du kan skabe den nøjagtige modsatte effekt ved at installere træfinér, der dækker hele væggen a rea samt dine skabe og toilet sæde. Finéren påkalder straks en traditionel stemning, der er helt i strid med alt det industrielle metal i ovennævnte remodeling plan. Hvis du elsker woodsy føler og har penge, overvej at installere en ægte træ forfængelighed med Victorian-stil forgyldte vægmonterede vandhaner. Den traditionelle effekt ville blive gennemført ved at tage den eksisterende karbad ud og erstatte den med et antik rullestang, der gør loungen meget mere behagelig.

Anden Artikel

Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Tømrerværktøj
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Gør det selv Finishing en kælder
DIY Dørstøbning
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan fjerner du gammel hardware
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan dækker du et popcornloft
Forskellige typer træ døre
Solenergi u0026 Arkitektur
Sådan male et keramisk badekar
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Hvordan man opbygger et hus i U.K.