Anvendelse af PTFE-tape

Anvendelse af PTFE-tape  Dr. Roy J. Plunkett opdagede polytetrafluorethylen i 1938, mens han arbejdede på noget helt uafhængigt af DuPont's Jackson Laboratory. DuPont registrerede den oprindelige PTFE harpiks under varemærket 'Teflon' i 1945 og begyndte at sælge produkter, der indeholder harpiksen det følgende år. PTFE ' s lave friktionskoefficient (hvilket betyder glatthed) og modstandsdygtighed over for kemikaliernes virkninger, temperatur ekstremer og alder har gjort det til en værdifuld del af mange brancher.

Husholdning VVS

De fleste fittings i vandrør er afhængige af to ting til Lav en vandtæt forsegling - en konisk form til han- og hundelene og et tætningsmiddel påført trådene. Taper og gevindskråning er en standard, der har været i brug i næsten hundrede år, kaldet NPT eller national rørtråd. Tætningsmidlet er til stede for at reducere friktionen mellem komponenterne, da de sammenføjes sammen såvel som at fylde eventuelle hulrum, der kan opstå mellem trådene. PTFE tape har næsten erstattet pastaforseglingsmidler i denne applikation. Tre til fem indpakninger af PTFE-tape på hanstrådene giver en konsekvent, lækagefri tætning mellem delene.

Trykluft

Fittings til luftkompressorer bruger samme NPT-standard, som findes på vandlinjer. Påfør PTFE tape til sorte jernrørbeslag i konstruktionen af ​​stive luftfordelingssystemer. Brug tre til fem indpakninger af tape på hanfittings. Brug PTFE-tape ved fastgørelse af hurtigkoblingsbeslag på fleksible luftledninger. Det skal også bruges, hvor hurtigkoblingsarmaturer er gevindskruet i pneumatiske værktøjer.

Propan og naturgas

Gasledninger bruger også NPT standardbeslag til hovedlinjer. De fleste byggekoder kræver et tykkere PTFE-tape med højere densitet for gasledninger. PTFE tape til gaslinjer er farvet gul for at bekræfte til inspektørerne, at den korrekte specifikation blev brugt. Den gule farve indikerer brændbar gas i både industrielle og boligejendomme.

Anden Artikel

Sådan installeres tæppeblokke
Forskellige typer træ døre
Kælderen Remodel Checklist
Ontario Government Renovation Grants
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
Sådan oprettes en svalehale
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Installationsvejledning til fladt tag
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan dækker du et popcornloft
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Fluorescerende lyspærer fakta
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Indvendige støbning Styles
Sådan afslutter du nye trægulve
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Isolering Installation Tips