Udskiftning af lofter til fabrikater

Udskiftning af lofter til fabrikater  Fremstillede boliger har en af ​​tre typer lofter --- fiberboard, tekstureret gipsplank og lofter. Fibre og wallboard lofter typisk kommer i 4 fod brede sektioner, der kører bredden af ​​hjemmet. Dette gør udskiftningspladerne vanskelige at finde og endnu vanskeligere at komme ind i hjemmet.

Fiberplade

Et fiberpladeloft er en af ​​de sværeste at erstatte i et fremstillet hjem. Dette skyldes, at de fleste mobile home-producenter bruger meget store paneler, der ikke let kan hentes fra husejere. Den bedste måde at reparere denne type loft på er at finde det nærmeste matchende panel til rådighed og male loftet for at dække eventuelle forskelle.

Tekstureret gips

Tekstureret gipsplankloft er også svært at udskifte. Dette skyldes både panelernes meget store størrelse samt vanskeligheden ved at matche tekstur. Den bedste mulighed her er at matche tekstur og tykkelse så tæt som muligt. Et nyt lag maling vil skjule nogle af forskellene.

Suspended Ceiling

Hvis du ikke kan finde en passende match til fiberplank eller tekstureret gipsloft i det fremstillede hjem, har du mulighed for at installere en suspenderet loft. Fordelene ved disse lofter er, at de let repareres eller udskiftes med dele til rådighed for dig. Desuden kommer panelerne typisk i mindre sektioner, hvilket gør dem nemme at arbejde med.

Anden Artikel

Ideer til en to-bil garage
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan limes tæppe til træ
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Liste over værktøjer til byggeri
Kælder Opbevaringsrum Idéer
DIY Køkken Booth
Sådan fjerner du gammel hardware
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Tømrerværktøj
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan isoleres bag gips
Stålrammeværktøjer
Beton u0026 Husreparation
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade