Typer af vinduer til et trærammehus

Typer af vinduer til et trærammehus  Ved opbygning eller ombygning af et træramhus er der en bred vifte af vinduemuligheder. Hvis man ombygger, skal man huske på, at de bedste vinduer til et hus altid er de originale vinduer, hvilket kan vare meget lang tid. Hvis du søger at enten erstatte vinduerne i et gammelt hus eller vælge vinduer til en ny, er det en god idé at gøre dig fortrolig med hvad der er ledigt.

Double-Hung Windows

Dobbelthængte vinduer er den mest holdbare og vejrbestandige type vindue Et dobbelthængt vindue har to skærme eller stykker, en øvre og et lavere. For at åbne vinduet glider den nederste ramme opad og den øvre skråstreg glider nedad. Disse er de mest almindelig type vindue.

Casement Windows

Disse adskiller sig væsentligt fra dobbelthængte vinduer. De er rammevinduer, der er hængt på et par hængsler og åbner sideløbende på samme måde som en dør. af deres fordele er mangel på luftlækage, da vinduerne presser op mod rammen for at lukke. De giver også en god ventilation, de har nogle ulemper. For det ene kan skærme kun placeres inde i vinduer, og de kan normalt kun åbne ved brug af vev.

Fortæl Windows

Vinduer i vinduesvinduet er sim ilar i befrugtning til karmvinduer, men i stedet for at blive hængslet ved siden er de hængslet øverst. Ligesom vindueskarme tilbyder de stor ventilation, kan åbnes under regn, fordi vinduerne åbner op og har mindre problemer med lækage. Ligesom vinduesvinduer kan vinduesvinduer kun screenes indefra.

Hopper-Style Windows

Hopper-stil-vinduer er de inverterede ækvivalenter af markiseringsvinduer; de er hængslet i bunden og kan åbne visdigt indad eller udad. De ses normalt installeret over døre eller andre vinduer, hvor der er ekstra beskyttelse mod regn.

Faste vinduer

Faste vinduer åbnes ikke. De er beregnet til steder hvor lys og ikke ventilation er påkrævet. De er helt lufttætte og kommer ofte med attraktive dekorationer på glasset.

Træ, glasfiber og Vinyl Vinduer

Vinduer kommer i forskellige materialer. De mest almindelige er træ, glasfiber og vinyl. Træ og glasfiber er langt den mest vejrbestandige type vinduer. Vinyl vinduer fungerer fint, men er lidt mere tilbøjelige til lækage end enten træ eller glasfiber vinduer.

Anden Artikel

Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan erstatter du brusebad
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
De billigste måder at opbygge en skur på