Typer HardiePlank Siding

Typer HardiePlank Siding  HardiePlank er en varemærkeret produktlinje fremstillet af James Hardie Company. Det er et patenteret cement- og fiberløbssystem, der er designet til at efterligne udseendet af træbelægning. Sidingplankerne kan købes med kun en primer påført eller imprægneret med dit valg af 26 designerfarver, der ikke kræver maling. HardiePlank er designet til at modstå de hårdeste forhold i din klimasone, hvilket giver lang levetid med lav vedligeholdelse.

Custom Colonial Roughsawn

Designet til at efterligne den ru, håndsavede finish af eg, fyr eller cedertræ, denne HardiePlank kommer i standard plank tykkelse på 5/16 tommer og i kun en enkelt plank størrelse på 12 fod i længden og 8 inches i bredden med en 6,75-tommers eksponering af plank bordet ansigtet en gang installeret.

Vælg Cedarmill < / h2> Denne plankdesign sporter et stort, fintmodet kornmønster og kommer i fire plankbredder, hvilket giver forskellige eksponeringer på sidesporet, når de er klappet. Alle plankerne kommer i standard 12 fodlængder og bredder på enten 5.25, 6.25, 7.25 eller 8.25 inches. Bredden af ​​bestyrelsen overordnet bestemmer styrken af ​​det bræt, der er synligt, når det er klappet og med dette valg, der kan være fra 4,0 til 7,0 inches.

Glat

Som navnet betegner, er dette et helt glat plank uden synlig eller taktil tekstur. Den kommer i standard 12 fods længde og fire bredder - 5,25, 6,25, 7,25 og 8,25 tommer - med en synlig plankeksponering efter installationen mellem 4,0 og 7,0 inches.

Beaded Cedarmill

Sammenlignet med Roughsawn Cedarmill plankstil, græsningsmønsteret på Beaded Cedarmill er meget blødere med mindre udtalt høj og lavt og lidt mindre vandret kornmønster. Den dyrker en dekorativ kanal langs plankens nedre eksponerede kant. Den kommer også i 12 fods længder, men i kun en enkelt plankbredde på 8,25 inches med en 7,0-tommers eksponering, der er installeret.

Beaded Smooth

Den sidste af de fem HardiePlank-muligheder har en glat plankoverflade med en enkelt lille dekorativ kanal, der løber langs den nedre eksponerede kant af planken. De kommer i en standard 12 fods længde og kun en enkelt plank bredde indstilling på 8,25 inches med en 7,0-tommers eksponering efter lap installation.

Anden Artikel

Sådan fjerner du gammel hardware
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Ny teknologi til huse
Beton u0026 Husreparation
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan erstatter du brusebad
Stålrammeværktøjer
DIY Betonpolering
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Den bedste jord til komprimering
Rør Threader Instruktioner