Trim Installation Tips

Trim Installation Tips  Afslut trim er det sidste skridt i bygning eller ombygning af et værelse. Det er også den mest nøjeregnende og skal gøres ordentligt. Sloppy looking trim vil negere alt andet, der er gjort lige i et værelse, fordi det er, hvad folk vil se. Godt trimarbejde kræver præcise målinger, skarpe værktøjer og kræver også, at alle de tidligere trin i byggeprojektet blev udført korrekt. At prøve at passe på trim til en ukorrekt bygget mur er et alt for kendt besvær for færdige tømrere.

Rosetter

Et af de vanskeligere aspekter af trimearbejde passer til 45 graders vinkler i hjørnerne af vinduer og døre. En måde at undgå dette helt, set ofte i ældre huse, er at installere rosetter. En roset er en firkantet blok af træ, ofte med en dekorativ udskæring eller drejet cirkel på den, der passer til hjørnet af døren og vinduet, hvormed både vandret og lodret trimelementer passer til 90 grader vinkler. Ved hjælp af en roset undgås sværere vinkler og giver et attraktivt dekorativt træk.

Coping

Hvor to stykker baseboard mødes i hjørnet af et værelse, er der to måder at slutte sig til. Den ene er at skære hvert stykke ved 45 grader og passe dem ind i hjørnet. Den anden er at skære en omvendt profil i slutningen af ​​et stykke, der passer ind i den dekorative profil øverst på den anden del. Dette kaldes coping. Fordelen ved at klare er, at huller er mindre tilbøjelige til at dukke op, hvis en eller begge dele svulmer eller krymper med ændringer i fugtighed.

Beregning og maling

Til trim, der skal males, kan caulking spare job og forbedre udseende. Efter trimmen er installeret, men før enten væggen eller trimmen er malet, køres en meget fin kuglelængde langs sømmen mellem kanten af ​​trimmen og gipsvæggen. At køre en finger langs denne perle flader det ud og gør det næsten usynligt, forsegling af samlingen mellem trimmen og væggen. Efter at væggen og trimmen er begge malet, er du tilbage med en perfekt udseende overgang fra trim til væg. Desuden hjælper det med at reducere udkast og varmetab omkring døren eller vinduet.

Anden Artikel

Sådan erstatter du brusebad
Sådan limes tæppe til træ
Badeværelset Redecorating Tips
Cavity vægisoleringsmetoder
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan fjerner du lim på Formica
Gør det selv: Gulvvarme
Installationsvejledning til pejs
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan installeres Hardwood Trim
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan fastgøres et træloft
Typer af vinduer til et trærammehus
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Sådan renoveres Formica bordplader
Ideer til en to-bil garage
Ny teknologi til huse
Kælder Opbevaringsrum Idéer