Tips til Mortising en erstatningsdør

Tips til Mortising en erstatningsdør  Forbindelsesled er blevet brugt i træbearbejdning i århundreder. I dag anvendes mortises primært til at give klarhed for hardware, såsom hængsler og dørhåndtag. De bruges på tre steder på døre: indsnittene i hængselskanten af ​​døren, der rummer hængselspladerne, hullerne keder for knapper og hullerne keder for knaplåse i sidevindet. Udskiftning af en dør i et gammelt jamb kan være vanskelig, og korrekt mortising er nøglen.

Foretagelse af den nye dørpasning

Når du lægger en ny dør ind i et gammelt jamb, er det nemmest at bruge mortises allerede på jamb som skabeloner til den nye dør. Stå døren oprejst i tæppet, med en afstand på 1/4 tommer fra gulvet, for at matche døren til de eksisterende boringer. Har en hjælper holde døren på plads. Markér toppen og bunden af ​​hvert hængsel langs dørens kant for korrekt hængselhøjdeplacering. Marker midten af ​​knapspidseren og deadbolt-modtagerpladerne langs dørens knapkant for at markere de korrekte højder, så den nye hardware matcher lamperen.

Beskrivelse af mortises

At have en klar retningslinje gør mejsel og kedeligt meget enklere. Brug halvdelen af ​​et hængsel som en skabelon for at markere rygsøjlen eller hængselskanten af ​​døren til hængselmortage. Brug altid hængslet, du vil hænge døren med for at undgå forvirring på størrelse og placering. Kontakt papirmalen, der følger med din nye dørhardware, for at rumme hullerne til nye knapper og låse. Kontroller din knap for backset. Bagsættet er afstanden fra dørens kant til midten af ​​dørhåndtaget. Brug det korrekte mærke på skabelonen til at angive midten af ​​knappen. Markér hulhullerne for knap og deadbolt låse i midten af ​​dørens kant for at undgå at splitte eller bryde gennem dørets overflade, når du keder. Matcher dette hul til midten af ​​den eksisterende indsats eller deadbolt-modtager, vil tillade ny knap eller lås for at fungere uden tilpasning.

Skæringslister

Boring og mejsel er to almindelige metoder til skæring af lister. Brug skarpe mejsler og boringer til at give et rent stykke. døren, og er mere tilbøjelige til at forårsage skade på grund af den ekstra kraft, der bruges til at få dem til at skære. Aldrig tvinge bor og hullesave gennem døren, hvilket kan føre til splintering og opvarmer og duller bittet. dig selv, når du bruger en mejsel Brug den bredeste mejsel du kan for at få dine udskæringer. Færre snit betyder en glattere mortise og et bedre monteret hængsel. Brug en lys hammer eller træhuggemand til at køre dine mejsler for at minimere chipping og gouging.

Anden Artikel

Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan Stick Fliser til Træ
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan opsætter du en stige
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Sådan installeres Hardwood Trim
Ideer til en to-bil garage
DIY Flise Mosaic
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Sådan fremstilles Trim Molding
Den bedste jord til komprimering
Hvad er fordelene ved træskruer?
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Installationsvejledning til pejs
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Typer af vinduer til et trærammehus
Trykbehandlingen af ​​træ
Beton u0026 Husreparation
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer