Tilskud til løsning af historiske boliger

Tilskud til løsning af historiske boliger  Historiske hjem og steder i hele Amerika giver os et kort indblik i menneskers og kvinders liv, der hjalp med at finde vores store nation. Uanset om man besøger Thomas Jefferson's Monticello-plantage i Virginia eller slavernes kvarter i Bush-Holley-huset i Connecticut, er der en overflod af historie, der stadig befinder sig inden for disse forfædres bygninger. I et forsøg på at bevare de fysiske beviser for vores historiske rødder tilbyder nogle organisationer tilskud til restaurering og vedligeholdelse af disse ejendomme.

National Trust Preservation

National Trust Bevaringsfonden giver penge til organisationer for at erhverve den nødvendige ekspertise til planlægningsfasen af ​​historisk hjemme bevarelse. Dette omfatter arkitektur, arkæologi, teknik og fysisk planlægning. Tilskuddet skal også yde uddannelsesaktiviteter til oplysning af offentligheden. Mængden af ​​finansiering pr. Projekt for 2010 er mellem $500 og $5.000 og skal matches af den organisation, der foretager anmodningen.

Historisk bevarelse

Siden 1968 har National Park Service tilbudt finansieringsmuligheder gennem sin historiske bevarelse tilskudsprogram. Siden 2005 har dette program imidlertid med ødelæggelsen af ​​orkanerne Rita og Katrina i USA udbudt tilskud til restaurering og reparation af historiske boliger, der er noteret eller kan noteres på det nationale register over historiske steder . Områder, der har modtaget støtte fra denne finansiering, er Alabama, Mississippi og Louisiana.

Gem America's Treasure

Save America's Treasures (SAT) Grant-program er et af de største bidragsudbydere i USA. Disse penge kan bruges til beskyttelse og restaurering af bygninger og huse af historisk betydning såvel som distrikter, steder og genstande. Penge ydes til føderale, statslige og lokale myndigheder samt nonprofitorganisationer på matchende fondsbasis. SAT, der forvaltes af National Parks Service, har midler på ca. 14 millioner dollars til rådighed for regnskabsåret 2010.

Anden Artikel

Sådan bruges en skrue pistol
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Tømrerværktøj
Ny teknologi til huse
Badeværelset Redecorating Tips
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Flise Gulvkantning
The History of Cavity Wall Insulation
Rør Threader Instruktioner
Typer HardiePlank Siding
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Sådan fremstilles Trim Molding
De billigste måder at opbygge en skur på
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan installeres en badekarplade