Tile Underlayment Options

Tile Underlayment Options  Når du bygger noget, er det vigtigste skridt du kan tage, at sikre, at du har et stærkt fundament. At installere et fliseregulv er ikke anderledes, da det er afgørende at have en god base til at bestemme, hvor længe et færdigt fliseprojekt vil vare og hvor godt det vil se ud. Der findes flere forskellige underlayment-muligheder, så sørg for at finde den der bedst passer til din situation.

Betonbagerboard

Betonbagerboard kommer i ark som ligner ark-rock. Den består af en betonkern, der er dækket på begge sider med et indlejret glasfibernet. Den ligger i tykkelse fra 1/4 tommer til 5/8 tommer. Betonbackerboard absorberer ikke vand, hvilket gør det ideelt til brug i badeværelser og køkkener. Materialer, der absorberer vand, som krydsfiner, kan udvide og sammentrække, hvilket får fliserne til at knække eller blive løsnet fra mørtel. Betonbagplade er sandsynligvis den nemmeste underlagsmulighed for gør-det-selv.

Mørtel Bed

En morter eller mudder består af et lag tagbeklædning, der ligger direkte på gulvet, trådnet på toppen af følte, så morter spredt ud over toppen af ​​begge. Mørtelen er en cementblanding, der er trowelled på og udjævnet. Filten forhindrer fugt i at blive overført til eller fra gulvet. Trådnet giver stabilitet og styrke til mørtel og forhindrer krakning. Professionelle fliser mener normalt, at dette er den ideelle løsning, men det er også ret vanskelig og anbefales ikke til en typisk do-it-yourselfer.

Betonplade

En betonplade, hvis den er plan og fri for revner , er en effektiv underlayment mulighed for fliser på grund af dets stabilitet og styrke. Det vil ikke udvides, kontrakt eller bøjes, så det vil ikke knække fliserne. Det er kun en mulighed i visse situationer, som f.eks. Et betonbund gulv.

Krydsfiner

Du kan installere fliser på krydsfiner, forudsat at gulvkonstruktionen er solid og gulvet ikke bliver vådt. Det er en relativt billig løsning, at de fleste gør-det-selv er behagelige og bekendt med at bruge. Hvis gulvet bliver vådt eller bøjes, så fliserne knækker og pop sluk. Sørg for, at dette ikke er tilfældet, før du bruger krydsfiner.

Anden Artikel

Stålrammeværktøjer
Sådan erstatter du brusebad
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Typer HardiePlank Siding
Design stil ideer til et toscansk tema
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Trykbehandlingen af ​​træ
Flise Gulvkantning
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan installeres en badekarplade
Fluorescerende lyspærer fakta
Kælder Toilet Valg