Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen

Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen  Rigelige valg i flise gør badeværelse renovering en givende opgradering til hjemmet. Populære remodels til badeværelser inkluderer en regnskovsbruseffekt, hvor vand udleveres i et 'vandfald' eller efterligner det faktiske regn fra væggene eller loftet i brusebadet. Et regnskov-tema badeværelse med naturligt fliser materiale fremkalder også naturen, der giver en afslappende og luksuriøs flugt, og det kan være en værdifuld investering for et boligejer at overveje.

Typer

Luksusbruser med flere sprøjtevinkler udviser slanke stil og eliminere visuel rod og fremspring med armaturer stærkt forbedret med det rigtige valg i dekorative fliser. Kreativ udvælgelse i fliser materialer udgør et afgørende supplement til vandfald og canopy-stil bruser VVS. Boligejerne omfatter skifer, travertin, marmor, småsten, sten, onyx, glas, mosaikglas og endda træ til brusebad design. Sofistikeret ultramoderne udsmykninger i europæisk stil af baldakiner, der er fyldt med naturligt flisebelagt bruservægge og gulve, leverer en overordnet minimalistisk, frisk look designere og husejere søger i moderne renoveringer.

Funktioner

Baldakiner og vandfald bruser leverer oplevelsen af et spa, og den valgte flise forbedrer dette overordnede udseende. Visse fliser, såsom travertin, skifer, sten fungerer bedst for gulvområder for at forhindre glidning, og slankere flisebelægning som onyx, marmor og glas fungerer bedst til vægge og lofter. Tøv ikke med at integrere flere forskellige naturlige elementer sammen --- skifer og glas, marmor og travertin --- i badeværelset remodel. Planlæg at vand forsegle porøse fliser (skifer, travertin) årligt for at bevare materialet.

Effekter

Hundredvis af ideer afventer nogen badeværelse remodeler på fabrikantens hjemmesider. Flise ideer og valg på display i udstillingslokaler og online kataloger viser den nyeste i badevandsanlæg og vandfald bruser VVS inventar. Pebble mosaik fliser, der inkorporerer natursten i en bred vifte af farver og finish, holder sig til et bagværk, der giver en 'udendørs-indendørs' effekt. Glas og blandemateriale mosaikker giver et unikt badeværelse fliser mønster nemt blandet med skifer og travertin fliser efterbehandling rummet.

Spil Plan

Lav en liste med alle de flise valg, der fascinerer dig og det tilbehør, der kræves til badeværelse fliser installation. Lav en 'kilde' liste over leverandører og leverandører i dit område (og online), og spørg fliseprofessorer spørgsmål om slidstyrken og fordelene ved hver finish og materiale for at undgå beklagelse senere. Forberedelse og lidt hjemmearbejde sørger for, at remodel med held udnytter materialer af højeste kvalitet, mens de forbliver inden for dit budget. At have denne flise checkliste og blueprint ved hånden gør en flise køb et informeret og sjovt eventyr, der sandsynligvis vil tilføje videresalgsværdi til dit hjem.

Anden Artikel

Kælder Toilet Valg
Tilskud til løsning af historiske boliger
Hvordan man laver en dørknap
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan fjerner du gammel hardware
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan ændrer du en kranelygte
Tile Underlayment Options
Sådan fremstilles Trim Molding
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan genoplives et Clawfoot Tub