Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning

Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning 

1.

Kend dine budgetbegrænsninger og prissæt omkostningerne ved forskellige typer trægulve. Tage målinger af dit værelse og spørg en gulv sælger at oparbejde en pris for dig på forskellige typer af gulve. Inkluder installationsprisen, hvis du ansætter en entreprenør samt andre materialer som filtpapir, støbning og specielle polstring, der måtte være nødvendigt (i tilfælde af laminatgulve). Du skal sømme massive trægulve til undergulvet, så det kan øge dine installationsomkostninger. Tekniske færdigbyggede gulve enten hæftes eller limes til undergulvet, og nogle er installeret i 'flydende' mode, hvor plankerne limes sammen og ikke fastgøres: Ideel til et betonbund, hvor fugt giver gulv til at skifte .

2.

Vælg dit trægulv i henhold til rummets brug. Hvis det skal installeres i et område med høj trafik, kan du have et massivt trægulv med en holdbar finish. Hvis noget ridser eller beskadiger gulvet, kan du sand og refinish det. Hvis det vil blive brugt i et køkken , et præfabrikeret gulv vil være bedst, fordi finishen vil stå op til spild. For kældre eller områder, hvor du vil installere over en betonplade, er laminat et godt valg.

p> Overvej stilen på rummet. En indgangs- eller formelle spisestue vil bedst udrette et dekorativt massivt trægulv. Indlagte designs tilføje interesse, ligesom grænser. Se igennem nogle dekoratormagasiner for at få ideer til din særlige stil. farve. Et mørkt gulv vil tilbøjelige til at lukke i et lille rum, hvor et lysere gulv vil give indtryk af at rummet er større. Hvis du vil have mulighed for brugerdefineret farvning dit gulv for at matche din d u0026 # xE9; cor, så et massivt trægulv fungerer bedst, da du kan mørke det så meget som du kan lide ved at tilføje plet eller blande farver af plet. Og hvis du vil have et malet gulv, fungerer et solidt ubehandlet gulv bedst.

De fleste alle elsker trægulve: de er smukke, holdbare og nemme at rengøre. For lang levetid er trægulve et stort udvalg; de vil vare i over 100 år i de fleste tilfælde og de kan refinished. Men de kan være dyre og kan ikke installeres i kældre eller over beton. Forfinede trægulve er praktiske i de fleste miljøer, herunder køkkener og kældre. De er lettere at installere end massivt trægulve, fordi du ikke behøver at plette og forsegle dem, og de skal vare omkring 50 år. Trægulve kan være en betydelig investering, så du vil vælge dit gulvmateriale omhyggeligt. Der er mange overvejelser når du foretager dit valg.

Anden Artikel

De billigste måder at opbygge en skur på
Tømrerværktøj
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Den bedste jord til komprimering
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan fjernes ark linoleum
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Rør Threader Instruktioner
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan ændrer du en kranelygte
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan installeres en laminatgulve trappe