Sådan tilføjes et vinduessted til et hus

Sådan tilføjes et vinduessted til et hus 

Indramning af vinduessædet

1.

Tag de nødvendige målinger til at skære 2x4 tømmeret for at danne rammen til dit vinduesæde. Du vil lave en rektangulær kasse med pinde, der løber fra venstre til højre (bredden af ​​sædet); fra forsiden til bagsiden (sædets dybde) og fra gulvet til den ønskede højde på sædet.

Bemærk: Du skal dække studsrammen med 3/4-tommer krydsfiner, så Juster de endelige målinger for at gøre det muligt for krydsfinerens tykkelse. Hvis du f.eks. Ville have den færdige vinduesplads 45 tommer bred, ville du skære de længste studs til 43-1 / 2 tommer, hvilket giver tykkelsen på to 3/4-tommer krydsfiner sidevægge.

p> 2.

Skær dine 2x4-studs til målene. Læg rammerne på gulvet og skru dem sammen ved hjælp af 3-tommers gipsskruer.

3.

Fastgør rammen til væggen under vinduet: Find vægtapperne under vinduet ved let at banke på væggen og lytte til den solide lyd, der indikerer en stud ligger bag væggen. Kør 3-tommers gipsskruer gennem rammestangen, gipsvæggen og ind i studen bag gipsoverfladen. Fastgør rammen til gulvet ved at føre skruer gennem rammedlemmerne ind i gulvet.

4.

Mål rammen og skær krydsfiner til at dække siderne af vinduesstolen. < br /> (Du skal dække toppen med et hængslet stykke, så klipp ikke et stykke til toppen endnu.)
Hvis du vil have et gulv i kassen, skær et stykke krydsfiner til at passe ind i rammen og fastgør det til gulvet ved hjælp af gipsskruer af passende længde.
Fastgør krydsfinerens sider til de tre udsatte sider af rammen ved at bruge 1-1 / 4- inch gipsskruer hver 9. tommer eller deromkring.

h4> Oprettelse af vinduesædetoppen

1.

Mål og skær et stykke krydsfiner til toppen af ​​dit vinduesæde. Skær det så kantene overlapper siderne med 1 / 4-1 / 2 tommer, alt efter hvordan du vil have det færdige sæde til at se.

2.

Fastgør stilen på hængsel du foretrækker til bagsiden af ​​krydsfiner toppen. Bredden af ​​toppen skal bestemme antallet af hængsler, der er nødvendige: To kraftige hængsler er normalt nok til noget mindre end 4 meter. På længere toppe, eller hvis en bestemt design effekt er ønsket, kan du ønske at bruge et sammenhængende hængsel, ellers kendt som et klaverhængsel.

3.

Placer toppen forsigtigt det indrammede og panelerede vinduesæde. Kør hængselskruerne ind i rammen eller krydsfiner inde i sædet bag på vinduessædet. Skær stykker af 1-timers tømmer til den ønskede bredde (rip dem til bredden ved hjælp af en bordsav). Vedhæft disse stykker til alle ufærdige krydsfiner kanter af dit vindues sæde, dvs. toppen og siderne.

4.

Dæk toppen af ​​dit vinduesæde med stof eller polstring. Husk på at du åbner og lukker toppen, så vælg stoffet og fastgørelsesmetoderne i overensstemmelse hermed.
Mal eller blæk vinduesædet med en eller flere trimfarver, der passer til din smag.

Tilføjelse af et vinduessted til dit hjem er både praktisk og dekorativt. Det kan tilføje nyttige siddepladser og lagerplads under et eksisterende vindue, samtidig med at du tilføjer arkitektonisk interesse og værdi til dit hjem. Hvis du har et vindue med rigelig plads under det, kan det være et overkommeligt projekt at opbygge et vinduesplads.

Anden Artikel

Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Sådan tegner du en dampbad
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Typer af Drill Chucks
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Forskellige typer træ døre
Solenergi u0026 Arkitektur
Installationsvejledning til pejs
Fluorescerende lyspærer fakta
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan konverteres en garage til et studie
Hvordan man laver en dørknap
Sådan fremstilles Trim Molding
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan isoleres bag gips
Laminatgulve og tunge klaverer
Cavity vægisoleringsmetoder
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen