Sådan tegner du en dampbad

Sådan tegner du en dampbad 

1.

Mål hver væg, loft og gulv. Multiplicér længden af ​​hver overflade ved bredden af ​​overfladen for at få området. Tilføj områderne på alle overfladerne, og du vil have den samlede mængde areal, du skal bruge til fliser.

2. Køb så mange fliser som du vil bruge plus 10 procent mere, hvis der er skader på fliserne under forsendelse, installation eller opskæring.

3.

Sørg for, at dampbadet er korrekt installeret. Der skal være en kontinuerlig vandtæt membran og cementstøtter, der allerede er installeret, før du begynder at flise.

4.

Start på en væg, arbejder dig rundt og forlader gulvet som den sidste overflade du fliser. Klap en kridt linie på en væg, sørg for at den er lodret og vinkelret på væggen med T-firkanten og niveauet. Tag en anden linje, der skærer den første kridtlinie og er vinkelret på den. Disse mærker tjener som din guide. Gør dette på alle de vægge, loft og gulv.

5. Bland den tynde morter i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Bland kun så meget som du kan sprede i en halv- time. Brug den flade side af n otched trowel for at sprede et tyndt lag mørtel. Gå over morteren med den indhakkede side for at gøre riller, der vil hjælpe fliserne klæbe ved hjælp af sugning.

6. Brug de skærende krydslinier som vejledning, læg den første flise på den tynde morter. Tryk fliserne fast på plads med jævnt tryk, med begge hænder. Når du fliser loftet og væggene, hjælper det med at presse ind i flisen med en lille wiggle, da dette vil skubbe luftboblerne ud af rillerne i mørtel.

7.

Placer plastikfliserne på alle sider af flisen. Fortsæt med at lægge fliser række for række, indtil du har dækket så meget som du kan, uden at du skal skære ned i fliserne.

8.

Når du når slutningen af ​​hver række, kan finde du nødt til at skære fliserne til at passe. For at lave lige stykker skal du bruge en lige kant og permanent markør til at markere fliserne og bruge den våde flisesav til at klippe stykket.

9.

Som du vil male en damp bruser, vil det være nødvendigt at lave buede stykker i fliserne for at passe rundt armaturer, vandhaner og afløb. For at gøre dette skal du markere kurven og ætse fliserne langs den linje med teglskriveren. Brug derefter fliserne til at bryde små stykker af flisen for at gøre kurven. Prøv ikke at nippe for meget af flisen ad gangen, da denne proces ofte fører til brudte fliser.

10.

Tilpas alle de skårne fliser på plads. Lad mørtel tørre i overensstemmelse med instruktionerne på pakken.

11.

Fjern plastafstandsstykker fra mellem fliserne.

12.

Bland fugen i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Brug en gummitrug til at sprede fugemassen ind i mellemrummet mellem fliserne. Tør bort overskydende fuger med en fugtig klud.

13.

Lad fugen tørre i overensstemmelse med instruktionerne på pakken.

14.

Påfør vandtæt tætning i en tyk linje til alle led i vægge, loft og gulv samt omkring inventar eller afløb. Dette vil medvirke til at holde dampdusjen fra voksende støbeform under fliserne.

Tips og advarsler

 • Undgå at bruge dampbad i mindst en uge efter installationen for at sikre, at mørtel og fugemasse er korrekt tørret og hærdet.
 • Brug altid beskyttelsesbriller og handsker ved skæring af fliser.
 • Tiling din egen et dampbad vil spare dig penge på at ansætte en entreprenør. Brug af keramiske fliser i en dampbad hjælper med at beskytte mod fugt eller fugtskader. Da keramiske fliser er så holdbare, bør et godt udført fliser projekt vare i dit hjem. Desuden er et dampbad en tilføjelse, der vil øge værdien og skønheden i dit hjem, hvilket gør det mere ønskeligt på hjemmemarkedet.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Typer HardiePlank Siding
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Trim Installation Tips
  Sådan oprettes en svalehale
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  American Standard Toilet Lækage Reparation
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Trykbehandlingen af ​​træ
  Hvordan man laver en dørknap
  Ideer til en to-bil garage
  Sådan bruges en skrue pistol
  Sådan fjerner du lim på Formica
  Instruktioner til at opbygge Haveskure