Sådan renoveres Formica bordplader

Sådan renoveres Formica bordplader 

1.

Damp en ren, blød klud i varmt vand blandet med mildt opvaskemiddel. Tør ned tælleren med denne klud, fjern overfladestøv og snavs. Skrub med kluden for at fjerne overfladerne, f.eks. Kaffe eller dryppemærker.

2.

Skyl overfladen med et klud fugtet i rent vand for at fjerne resterende sæbe. Overfyld ikke overfladen, da vandet kan lække i sømmen og forårsage hævelse. Tør overfladen grundigt med et rent håndklæde for at undgå vandlækage.

3.

Anvend en universal rengøringsmiddel til farvede områder. Lad rengøringsmidlet sidde på pletten i fem minutter, og blæk så pletten op med en ren, fugtig klud. Skyl med en klud dæmpet med rent vand for at fjerne resterende rengøringsmiddel.

4.

Damp en klud med mineralsk spiritus eller denatureret alkohol og skrubbe for at fjerne stædige pletter. Nogle hårde pletter, herunder madfarvestoffer eller fingeraftryk, kan kræve gentagne rengøringer. Skyl overfladen med rent vand, efter at der er anvendt rengøringsprodukter for at undgå at indtage kemikalierne, når du koger.

5. Bland pande sodavand med vand, indtil det danner en pasta, der ligner tandpasta. Anvend forsigtigt denne pasta til områder med ekstremt stædige pletter. Gnid eller skrub det ikke med denne pasta, da det vil være slibende og kan forårsage ridser. Spred pastaen over pletten og lad det arbejde ved at tegne pletten i 10 minutter.

6.

Tør sodavand væk med en ren, fugtig klud. Gentag applikationer som nødvendigt for at fjerne pletter. Skyl området fuldstændigt med en fugtig klud for at fjerne rester.

7.

Undersøg kantene for at se om du har løst laminat. Hvis du finder nogen, lim den igen på plads med kontaktcement eller andet industrielt klæbemiddel. Juster laminatet omhyggeligt. Hvis du bruger kontaktcement, vil bindingen være permanent, så snart limen rører overfladen.

8.

Indpakker tape eller malerens tape omkring reparationsområderne for at holde reparér på plads efterhånden som klæbemiddelet tørrer. Fjern båndet efter 48 timer.

9.

Anvend en selvrensende bordpladevoks til Formica for at genoprette glans og for at forhindre fremtid farvning. Følg alle produktinstruktioner vedrørende anvendelse af dette materiale, da forskellige produkter kan have forskellige instruktioner.

Tips og advarsler

 • Find forsyninger til renovering af Formica at hardware, hjem forbedring og detailhandlere af køkken specialiteter.
 • Brug aldrig slibende rengøringsmidler eller hårde kemikalier til at rengøre eller genoprette Formica, da disse materialer kan beskadige laminatbordet eller forårsage ridser i Formica-overfladen.
 • < li> Store skader i Formica samt fulde sektioner, der skrider væk fra overfladen, skal håndteres af en professionel installatør eller restorer. Nogle af denne type skader ma y kræver udskiftning af hele bordpladen. Formica bordplader er kendt for deres modstandsdygtighed og nytteværdi; Disse laminatoverflader er generelt lette at rengøre og modstandsdygtige mod ridser og andre overfladeskader. Tidsrummet vil dog mindske overfladen, og din Formica bordplade kan vende sig fra noget til at prale af til noget at dække. Hvis pletter eller løse kanter har ødelagt din Formica, tag dig tid til at lysere dit køkken udseende med nogle grundlæggende renovering.

  Anden Artikel

  Sådan Stick Fliser til Træ
  Sådan opsætter du en stige
  DIY Køkken Booth
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Typer af vinduer til et trærammehus
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan fjernes ark linoleum
  Flise Gulvkantning
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Sådan afslutter du nye trægulve
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  The History of Cavity Wall Insulation