Sådan rammer du en mur med en dørklap

Sådan rammer du en mur med en dørklap 

1.

Læg ud og skær din topplade, så den passer til vægenden til ende. Marker det hver 16 inches for midten af ​​hver stud. Mål for mærker fra den ene ende, og tilføj en ekstra stift tættere på den fjerne ende, hvis det er nødvendigt. Forlad aldrig plads mere end 16 tommer. Marker det rum, din dør skal besætte.

2.

Skær 2-til-4-studs til længde 4 u0026 # xBD; tommer kortere end den færdige højde af din væg for at give mulighed for de enkelte bund og dobbelte topplader. Skær nok til hvert mærke på den øverste plade og en til hver ende.

3.

Marker loftbjælkerne, hvor din væg skal gå. Spik topstykket af din øverste plade til bjælkerne langs denne linje. Marker gulvet i overensstemmelse med denne topplade for at indikere indersiden af ​​vægens bundplade.

4.

Spik stifterne til toppladen ved hjælp af 16-penny negle, en stud i hver ende og en på hvert 26-tommers centre mærke, undtagen hvor din dør vil være. Nail one stud med sit indvendige ansigt 1 u0026 # xBD; tommer ud fra den indvendige dimension af din grove åbning på hver side - disse er dine kongepinde. Den uslebne åbning skal være 1 tommer bredere end ydersiden af ​​din dørstang.

5.

Spik stykkerne på bundpladen til bundens nederste ender. Hold dem selv med deres positioner på toppladen. Skyl dørrammerne sammen med enderne af bundpladerne på hver side af dørkarmen, og spik dem på plads. Stil væggen op på din bundlinie og juster de to stykker af toppladen. Spik op i toppladen og ned i gulvet mellem hver to pinde.

6.

Skær 2 studs u0026 # xBD; tommer højere end ydersiden af ​​din dørklap, og søm dem til ansigterne af kongens studs på hver side af døråbningen. Disse er jack-studsene. Skær en 2-for-4 for at passe mellem kongens studs og søm det, bredt nedad, til toppen af ​​jack studs. Dette er rammebladet.

7.

Stil den rektangulære jambramme i denne åbning og kileflader mellem toppen af ​​jamb og rammeboksen. Nail op gennem jamb header og shims ind i rammens overskrift. Placér et niveau på hver side af hylsteret og juster bundbenene på indløbsbenene ind eller ud for at rette dem. Wedge shims mellem jamb og jack studs i hvert nederste og øverste hjørne og i midten af ​​hver jamb og negle gennem dem ind i rammen.

Når du har forstået mønstret, er rammevægge en ret simpel opgave. Toppladen er typisk to tykkelser på 2-ved-4. Du lægger det øverste lag i loftet og spik det nederste lag til det øverste lag, når du har monteret væggen på plads. Bundpladen er sædvanligvis en 2-til-4-snit, der passer til døråbninger. Den lodrette indramning, kendt som studs, er 2-til-4s spidset mellem bundpladen og toppladen. Rammeåbningsåbninger med to par lodrette knopper og en vandret header.

Anden Artikel

American Standard Toilet Lækage Reparation
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Typer af vinduer til et trærammehus
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan isoleres bag gips
Cavity vægisoleringsmetoder
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Fluorescerende lyspærer fakta
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan ændrer du en kranelygte
Udskiftning af lofter til fabrikater
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan fjerner du lim på Formica
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Instruktioner til at opbygge Haveskure