Sådan opsætter du en stige

Sådan opsætter du en stige 

1.

Undersøg forlængelsesstigen for at se, at rammen ikke er beskadiget, at sporene er alle faste, og at alle trækker reb og hardware, som de rungede låse og dækstyrene er i god stand arbejder orden.

Stig stigen på sine to fødder på solidt, plan jord ved siden af ​​bygningen eller anden struktur, du skal have adgang til. Hvis stigen er udstyret med udjævningsben, kan disse ben kompensere for mindre end ideelt terræn.

3.

Hold stigen lige op og ned. Træk rebet bag bag stigen og hæv forlængelsesdelen af ​​stigen. Løft forlængelsesstigen nogle få tommer over den ønskede højde, og sænk derefter laderen, så de rungede låse låser fast på en rung og låser stigen i den ønskede højde.

4.

Nem toppen af ​​stigen mod bygningen og hold et forsigtigt øje på de to fødder nederst for at sikre, at de ikke bevæger sig. Når stigen kommer i kontakt med bygningen, skal du kontrollere, at stigenes fødder er sikre.

5.

Se på det øverste, flade område på hver af stigenes skridt. Stigens hældning mod bygningen skal være i en vinkel, så fladt areal på trapperne er parallelt med jævnt underlag. Hvis den flade plet på løberne vender mod bygningen, skal du placere stigen ved at flytte fødderne mod bygningen. Hvis den flade plet på løberne vender væk fra bygningen, får du en større vinkel er nødvendig for at betjene stigen sikkert, så placere ladderens fødder længere væk fra bygningen.

Tips og advarsler

 • Hold mindst 10 fod fra overhead e lektriske linjer.
 • Brug ikke stigen på en blæsende dag.
 • Udvidelsesstiger bruges til at nå høje, ydermere steder som f.eks. De øvre rækker af et hus eller grene af et træ. Forlængerstiger kan være ret farlige, hvis de ikke er korrekt placeret på fast, jævnt underlag. Pas på at ikke overstige stigen, især ældre stiger, hvilket kan få det til at spænde i midten, når det er under vægt af klatring.

  Anden Artikel

  Sådan fjernes ark linoleum
  DIY Køkken Booth
  Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan fjerner du gammel hardware
  Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Sådan isoleres bag gips
  Tømrerværktøj
  Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Liste over værktøjer til byggeri
  Ny teknologi til huse
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Sådan limes tæppe til træ
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Udskiftning af lofter til fabrikater