Sådan oprettes en svalehale

Sådan oprettes en svalehale 

1.

Fastgør et af dine brædder lodret i din skruestik, så en 3 x 8-tommers side vender mod dig. Tegn en linje på tværs af enden af ​​brættet, der er 3/4 inches fra den venstre 1-tommers side af brættet. Linjen skal være vinkelret på 3-tommers side af brættet. Tegn en anden linje, der er 1/8 tommer væk fra den første eller 7/8 tommer væk fra venstre side.

2.

Tegn en 1 tommers linje ned den 3-tommers brede side af brættet, der er 3/4 tommer fra venstre side og vinkelret på den første linje trukket. Tegn en vinkelret linje fra bunden af ​​linjen i dette trin, der er 1/4 tommer til højre.

3.

Tegn en anden linje, der forbinder slutningen af ​​den anden linje trukket i trin 1 med enden af ​​1/4-tommers linie tegnet i det første trin. Du skal have en tegning på den flade side af dit bord, der ligner en rigtig trekant med den øverste del afskåret. Gentag trin 1 til 3, men start 2 1/2 inches fra venstre side.

4.

Klipp langs indersiden af ​​dine blyantmærker med håndsaven. Skær langsomt og forsigtigt for at sikre, at dine udskæringer er lige og ikke vrimler. Bor to 1/8-tomme huller langs indersiden af ​​1/4-tommers linjer, og brug din mejsel til at afbryde disse sektioner af træ.

5.

Sikre dit sekund stykke træ ligesom du gjorde med din første. Tegn en linje på enden af ​​brættet, ligesom du gjorde i begyndelsen af ​​trin 1. Fra denne linje måler du 1/8-tommer fra toppen mod højre og 1/4 inch fra bunden til højre. Tegn en linje ved denne måling. Du skal have, hvad der ligner en rigtig trekant med slutningen afskåret, trukket på enden af ​​dit bord. Trianglen skal være den samme størrelse som trekanterne, der er tegnet i de tidligere trin. Gentag denne proces ved at starte 2 1/4 inches fra venstre side.

6.

Brug din firkant til at tegne en linje på tværs af 3-tommers side af kortet, der er 1- tommer væk fra enden med markeringerne. Gentag denne proces på den modsatte side af pladen.

Klipp langs linjerne med håndsaven, men stop ved de to linjer, der er 1 tommer fra slutningen af bestyrelse. Brug din mejsel til at banke ud i træet omkring de trekantede træstykker.

8.

Tørpas dine dughale sammen. Hvis de ikke passer, sander de dele, der holder dem fra montering. Tør af leddene med en kludsklud og lim dem sammen.

Når du er færdiggjort med præcision, anses svalehale leddene som et godt håndværker. Dovetail leddene bruges almindeligvis i skuffe og skab. De ligner fingerfuger, men rillerne og de tilsvarende stykker er koniske, så der er kun én måde, som stykkerne kan passe sammen. Dovetail ledd er de stærkeste led i træbearbejdning, og kræver kun lim for at holde dem sikret. Fordi der ikke er involveret søm eller skruer, er svalehalefuger meget dekorative og behagelige for øjet, når det gøres godt.

Anden Artikel

Laminatgulve og tunge klaverer
Beton u0026 Husreparation
Typer HardiePlank Siding
Kælder Toilet Valg
Flise Gulvkantning
Sådan konverteres en garage til et studie
Ideer til en to-bil garage
Rør Threader Instruktioner
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
DIY Køkken Booth
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan fjerner du gammel hardware
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan renoveres Formica bordplader
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Lydisoleringstips