Sådan konverteres en garage til et studie

Sådan konverteres en garage til et studie 

1.

Planlæg konverteringen fra start til slut. Vær opmærksom på eventuelle ændringer eller tilføjelser, der vil være nødvendige i grundlæggende systemer som VVS og elektricitet. Udarbejd planerne eller ansæt en arkitekt for at tegne dem, da planer, der adresserer byggekoder, vil være nødvendige for at opnå tilladelser.

2.

Start omstillingen ved at fjerne garageporten eller døre. Åbningerne skal være indrammet og lukket så hurtigt som muligt. Mange garagekonverteringer bruger disse færdige rum til at installere vinduer og udvendige døre.

3.

Tilføj vand, strøm og klimakontrol. Lej en elektriker til at tilføje et nyt kredsløb til dit hjems elektriske system og en blikkenslager for at udvide vandledningen (og naturgas, hvis det er nødvendigt). Installer nye stikkontakter og belysning efter behov.

4. < / p>

Indsæt det indre rum. Konstruer eventuelle nye vægge, der kræves til planlagt opbevaringsrum eller andre rum, og gipsvægge indvendigt. Tilsæt termisk isolering, især i loft- og ydervægge. Overvej at tilføje et skylight for at tillade i naturligt lys til et kunstneres studie.

Opbyg gulvet så det er det niveau, hvor dørene blev fjernet. Betongulve er kolde og hårde, så overvej at lægge en bygning Opbygning af gulvbelægning på rynkestrimler Læg isolering mellem rynkestrimlerne. Denne gulv kan udfyldes med gulvtæppe, fliser eller konstrueret træ.

Installer inventar og apparater som f.eks. frysere, bordplader og badeværelsesfaciliteter, hvis det kræves i planen.

7.

Afslut loftet, vægge og gulv, arbejde top til bund.og tapet inden installation af gulvbelægninger. Monter alle støber og trimme, indvendige døre og elektriske armaturer.

Tips og advarsler

 • Medmindre du er sikker på dine færdigheder, skal du ansætte en professionel arbejde, der kan være farligt, især elektrisk arbejde.
 • Bekendtgør dig med nationale og lokale byggekoder, inden du begynder at planlægge.
 • Brug altid sikre metoder, når du slår ned eller bygger, især når du bruger elværktøj . Brug beskyttelsesbriller, hørselsbeskyttelse og handsker.
 • Garagedørfjedre, især single-torsionsfjedre monteret over døren, er under højspænding og kan afmontere med stor kraft. Overvej at ansætte en garage dør entreprenør for at fjerne dørene, hvis du har denne stil forår.
 • For boligejere på jagt efter nyt bolig- eller arbejdsområde giver en garage konvertering mening. En garage tilbyder et færdigt lukket rum hvor den tyngste byggearbejde --- indramning, tagdækning og sidespor --- allerede er færdig. Det betyder ikke, at et konverteringsprojekt er simpelt: nogle job er ud over alle deres muligheder, men erfarne ombyggere. Men næsten alle gør-det-selvstændige kan tackle nogle opgaver.

  Nøglerne til succesfuld gennemførelse har en plan for det nye rum og takler skridtene for at komme dertil i en logisk rækkefølge. Hvert af bygningens systemer er påvirket af en konvertering, så forbered dig til at lære nye færdigheder eller få professionel hjælp.

  Anden Artikel

  Rør Threader Instruktioner
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  The History of Cavity Wall Insulation
  Flise Gulvkantning
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Trappe Rail krav
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Beton u0026 Husreparation
  Sådan fjernes ark linoleum
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Tømrerværktøj
  DIY Køkken Booth
  Sådan installeres en badekarplade
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Sådan Remodel Bath Tile
  Stålrammeværktøjer
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser