Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting

Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting 

1.

Gennemfør en internetsøgning efter Energy Star-kvalificeret forfængelighed belysning og strimler. Der er dusinvis af butikker, der sælger forfængelighed inventar, men for at være sikker på, at dine foretrukne modeller er Energy Star-ratede, gå til Energy Star's hjemmeside og indtast det specifikke produkt i sin søgemaskine.

2. < / p>

Skriv ned mulige mærker og modeller, som du gerne vil se personligt på en liste. Sørg for at medtage bestemte farver eller designtyper. Hvis du vælger at købe online, skal du være sikker på, at sælgeren har en returpolitik, så du kan returnere forfængselslyset, hvis det ikke var det, du havde forventet.

3.

Gå til lokale boligforbedringsbutikker for at begynde din søgning efter de angivne produkter. kan ikke finde forfængselsbelysningen på din liste, spørg en medarbejder om hjælp. Hvis de ikke har det specifikke produkt, du leder efter, så spørg dem, om de kan bestille det. Du bør også se på lagerartikler for at se om nogen af ​​dem passer til dine smag og behov.

4.

Se efter Energy Star-etiketten på forfængselspakken. Alle Energy Star-kvalificerede produkter skal tjene denne etiket ved at opfylde en række krav. Produktet skal give betydelige energibesparelser, være i stand til at betjene det tilsigtede formål med lethed og passere energiforbrugstest. Hvis forfængselsbelysningen koster mere end et ikke-Energy Star-kvalificeret produkt, skal det bevise, at forskellen i omkostningerne vil blive genoprettet gennem energieffektivitet inden for en rimelig tidsperiode. Denne etiket skal være på et indlysende sted på pakken. Normalt er det på forsiden og siden af ​​emballagen.

Tips og advarsler

 • Køb kompaktlysstofpærer til endnu mere energibesparelser.
 • Badeværelset forfængelighed er et af de mest anvendte områder i dit hjem. Standard forfængelighed lysarmaturer kan kræve mere elektricitet end Energy Star-rated armaturer, hvilket resulterer i højere strømregninger. Beslutningen om at købe et Energy Star-kvalificeret vanity-lys er det første skridt i at spare penge. Der er tusindvis af vanity fixtures at vælge imellem, og shopping for en forfængelighed kan være forvirrende, hvis du ikke ved hvad du skal kigge efter.

  Anden Artikel

  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan ændrer du en kranelygte
  The History of Cavity Wall Insulation
  Sådan isoleres bag gips
  Tømrerværktøj
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Gør det selv: Gulvvarme
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Sådan oprettes en svalehale
  Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Typer HardiePlank Siding
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  DIY Køkken Booth
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Hvordan man holder asbest ud af bygninger
  Forskellige typer træ døre