Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung

Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung 

1.

Mål fra toppen af ​​døren med et målebånd og lav blyantmærker på kanten, der er 1/3 og 2/3 længden af ​​døren. Lav de samme mærker på jamben, men tilføj 1/2 tommer til hver afstand (målt fra toppen) for at give mulighed for et mellemrum mellem døren og toppen af ​​jamben.

2.

Træk stifterne ud af et sæt hængsler og læg 1/2 af et hængsel på kanten af ​​døren, så et af mærkerne er under midten af ​​hængslet. Placer hængslet, så stiften er på kanten af ​​døren på den side, der svinger ud. Træk omridset med en blyant.

3.

Læg konturen til en dybde, der svarer til tykkelsen af ​​hængslet, ved hjælp af en mejsel eller en router. Hvis du bruger en router, skal du passe den med en lige-slibende brik og sætte dybden af ​​routeren til hængselstykkelsen.

4.

Lav en mortise for den samme halvdel af det andet hængsel på dørens kant, lav derefter tømmer på jamb for de øvrige halvdele af hængslerne. Når du tegner konturerne på jamben, skal du placere hængslerne, så stifterne hænger lige forbi kanten. Når du er færdigslået, skal du skrue hængselhalvdelene til døren og til hylsteret med en skruetrækker.

5.

Monter jamben i døråbningen ved først at spikse toppen og sider af jamb sammen med færdige negle og en hammer. Sæt jamben ind i åbningen og brug et niveau for at sikre toppen er vandret, og indsæt mellemrum og indramning efter behov. Når toppen er vandret, skal du køre to færdige negle for at fastgøre den til indramningen.

6.

Plumb de lodrette jamb stykker med et niveau, indsæt shims efter behov og så søm dem til indramning med par af færdige negle med 12 til 16 tommer intervaller. Spik den øverste del af jambet på samme måde, når siderne er færdige. Sænk neglene på neglene med et søm.

7.

Sæt døren på hængslerne, og sæt hængselstifterne i og hak dem med en hammer, indtil de sidder helt. Test det for at sikre, at døren svinger korrekt.

Tips og advarsler

 • Hvis du planlægger at installere gulve efter at døren er hængt, skal du
 • Hvis døråbningen er mere end 3/8 tommer ud af firkanten, skal du placere tappene igen, før du installerer jamb'en.
 • Brug sikkerhedsbriller, når du bruger en router til at beskytte dine øjne mod splinter. Hold altid routeren peget væk fra dig, og hold dine hænder væk fra bittet.
 • Standard hule kerne indvendige døre kommer ofte pre-hængt på jamb, klar til brug, når jamb er installeret. Når døren ikke er hængende, skal du oprette lukninger i hængslet og døren til hængslerne, hvilket ikke er svært, hvis du har en skarp mejsel eller en router. Hvis du fjerner hængselstifterne og pre- installer hængslerne inden du sætter døren ind i døråbningen, du kan bare hænge døren ved at montere hængslene sammen og trykke i hængselstifterne, når døren er fast.

  Anden Artikel

  The History of Cavity Wall Insulation
  Sådan Remodel Bath Tile
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Sådan installeres en badekarplade
  Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
  Sådan limes tæppe til træ
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan fjernes ark linoleum
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  DIY Betonpolering
  Rør Threader Instruktioner
  Hvordan man laver en dørknap
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Ny teknologi til huse