Sådan installeres en Split Jamb Interior Door

Sådan installeres en Split Jamb Interior Door 

1.

Placér spidsens ende på bunden af ​​det øverste hængsel. Tryk negle sæt med en hammer for at frigøre hængselstiften. Fjern hængselstiften og gentag dette på de andre hængsler.

2.

Kontroller området mellem døren vendt mod en søm eller hæftning, der holder døren lukket. Disse er normalt placeret på dørkarmen på dørkarmen. Fjern dem med en hammer eller negle-træk, træk døren ud af rammen og sæt døren til side.

3.

Sæt rammerne på splittet ved forsigtigt at trække dem fra hinanden. Hvis rammerne er vanskelige at adskille, skal du sætte enden af ​​en kittkniv i splittet og arbejde frem og tilbage, indtil rammerne er løse. Træk dem fra hinanden.

4.

Sæt delen af ​​splitstangen med hængslerne i døråbningen. Placér tømrerens niveau på indersiden af ​​hylsteret, hvor hængslerne er placeret (lodret) for at se om det er plumb. Juster om nødvendigt ved at sætte trædørskinner på det rette sted.

5. < / p>

Kør 6-penny negle gennem rammen ind i porten til døråbningen. Sæt tømrerens niveau på toppen af ​​hylsteret (vandret) for at se om det er niveau. Indsæt træskiver om nødvendigt og fastgør dem til studstykket med 6-penny negle.

6.

Plumb den resterende side af rammen, indsæt træskafter, hvis det er nødvendigt, og sørg for 6-penny negle. Slip den anden halvdel af splittet jamb i første halvdel og sikr ved at køre 4-penny finish negle gennem døren vendt.

7.

Kør 4 penny negle gennem de resterende dør vendt på begge sider af split-jamb. Sæt døren tilbage på hængslerne og indsæt tappene. Tryk på tappene.

Tips og advarsler

 • Skift gipsskruer til negle hvis det ønskes.
 • Forlad ikke værktøj indenfor rækkevidde af børn.
 • Split-indvendige døre gør det muligt for boligejere at installere døre. Der er mange forskellige stilarter af indvendige døre, men alle delte jambrammer fungerer det samme. Nogle konstruktionskendskaber hjælper med at installere en delt dørdør, men det er ikke nødvendigt. Bare sørg for at den dør du vælger er den rigtige til døråbningen. Industristandarden for alle døre er 2 u0026 # xBD; tommer mindre end åbningen. Dette gør det muligt for rummet at justere døren under installationen, så den fungerer korrekt.

  Anden Artikel

  Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  DIY Køkken Booth
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Sådan fjernes ark linoleum
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Sådan limes tæppe til træ
  Tømrerværktøj
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Beton u0026 Husreparation
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Hvordan male badeværelset
  Ny teknologi til huse
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen