Sådan installeres bambus gulv lim på en plade

Sådan installeres bambus gulv lim på en plade 

1.

Spred gulv lim langs en side af gulvet med din trowel, ved siden af ​​væggen, hvor du vil starte. Spred det, så limområdet kommer ud 2 eller 3 meter fra væggen.

2.

Sæt den første række bambusplader ind i klæbemidlet med spidsen af ​​tungen og-spidser kanter vendt mod væggen. Sæt shims mellem pladerne og væggen, med de tykke sider af shims vendende nedad, for at skabe et hul, der gør det muligt for træet i gulvet at udvide med klimaændringer. Spaltet vil blive dækket af gulv trim senere. Forbind tavlerne til ende, og skær de sidste i de to ender på en midsav til at passe.

3.

Tilslut tunge- og rillekanterne sammen for at lægge efterfølgende kurser. Fortsæt over gulvet, selvfølgelig selvfølgelig, at sprede mere lim efter behov. Stagger enderne af brædderne mellem kurser ved hjælp af forskellige størrelser. Læg så meget af gulvet som muligt, indtil du er for tæt på den modsatte væg for at fortsætte. Lad gulvet sætte natten over.

4.

Lav de sidste få kurser ved den fjerne væg på samme måde som før. Forlad et 1/2-tommers hul ved fjernvæggen, og skær det sidste kursus af bambusplader i længderetningen på en bordsav hvis det er nødvendigt. Lad det færdige gulv sætte natten over.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse, når du skærer bambuspladerne.
 • Bambus er et unikt alternativ til trægulve, med rigere farver og mere indviklede korn. Det er generelt lagt på samme måde som hårdttræ --- og som hårdttræ, der også omfatter muligheden for at lime gulvet ned i stedet for at spyere. Hvis du lægger bambus på en betonplade som i en kælder, så er negle tydeligvis Jeg har ikke arbejdet, så du vil gå med lim-down-indstillingen. Sørg for, at der ikke er fugtproblemer med gulvet, før du starter.

  Anden Artikel

  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  Typer af vinduer til et trærammehus
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Sådan fjernes ark linoleum
  Sådan fastgøres et træloft
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Installationsvejledning til pejs
  Sådan limes tæppe til træ
  Sådan Remodel et loft soveværelse
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Stålrammeværktøjer
  Gør det selv: Gulvvarme
  Trappe Rail krav
  Typer HardiePlank Siding
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Fluorescerende lyspærer fakta