Sådan installeres Pergo Laminated Flooring

Sådan installeres Pergo Laminated Flooring 

1.

Brug en prybjælke til at fjerne alt baseboard i rummet.

2.

Ryd underflooroverfladen af ​​eventuelle mangler eller fremmedlegemer og grundigt rengør det for at fjerne støv eller snavs.

3.

Installer underglass dampspærre materiale i henhold til producentens specifikationer for at installere laminatgulv over en betonplade.

4. Brug en bordsav til at skære tungesiden af ​​et af gulvbrædderne til startrækken. Sæt savbredden for kun at skære tungen , forlader bordet så tæt på dets fulde bredde som muligt. Skær nok længder til at afslutte hele den første række af gulvstykker.

5.

Placer det første gulvbræt trimmet på plads , ved siden af ​​bunden af ​​den modstående væg. Hold den væk fra bunden af ​​væggene med 'spacer' på ca. 24 tommer fra hinanden med en ekstra afstand mellem bunden af ​​bunden og startvæggen.

6.

Placer det næste gulv i første række ne xt til det første stykke, indsæt 'wall spacers' mellem den og væggen, og brug en tappeblok for at sætte endehalsen ind i slutsporet af det første stykke, der er placeret. Sørg for, at stykkerne er sammenføjet tæt sammen, og kanten af ​​stykkerne er perfekt justeret. Gentag dette trin for at færdiggøre den første række af gulvbrædder, herunder de nødvendige vægafstandsstykker.

7.

Start den næste række af gulvbrædder ved at skære en længde af laminatgulve til 24 inches lang. Dette kortere startstykke vil forskyde endeforbindelserne i rækken fra de i forrige række af brædder. Placér stykket med forsiden nedad, og brug en håndfirkant til at markere en snitlinie. Brug en cirkelsag eller gips sav til at skære stykket. Hold det afskårne stykke til brug i den anden ende af rækken af ​​gulve. Ved at skære dette første stykke vil man sikre, at endeforbindelserne i de nærliggende rækker er forskudt 12 til 24 inches fra hinanden.

Hold stykket gulv skåret i trin 7 på en 20- i 30 grader vinkel og slip stykkets kant i kanten af ​​den forrige række af gulv, tryk så ind og ned for at snappe den på plads.

9.

Anbring en tappeblok mod enden og tryk forsigtigt med en hammer for at glide stykket mod en u0026 # xBC; -imme afstandsstykke ved vægenden. Brug tappeblokken for at sikre, at hele længden af ​​stykket passer godt i forhold til den forrige række af gulve.

10.

Placer det næste komplette gulvbelægning ved slutningen af gulvbrættet installeret i trin 8. Hold det i en vinkel på 20 til 30 grader, og slip stykkets kant i kanten af ​​den forrige række af gulv, tryk ind og ned for at få det fast på plads. 11. Brug en tappeblok placeret imod enden af ​​gulvstykket installeret i trin 10 ved at trykke forsigtigt på en hammer for at lukke endefogen tæt mod det forrige stykke gulv. Gentag trin 8, 9 og 10 for at afslutte rækken og skære det endelige stykke for at passe til det meste.

12.

Start den næste række af gulve plader ved at skære en længde af laminatgulv til 12 tommer lang som denne rækkenes startkort, og gentag trin 8 til 11 for at afslutte rækken.

13.

Fortsæt med at Tilføj rækker af gulv på tværs af rummet, og sørg for at skifte længden af ​​starterbrættet i hver række. Slutlederne i hver tilstødende række skal forskydes mindst 12 inches fra hinanden.

14.

Brug en bordsav til at rive ned bredden af ​​den endelige række af gulvbrædder efter behov for at opretholde en afstand fra væggen. Der vil ikke være plads til at bruge tappeblokken mod længderne af gulvstykker i denne sidste række. Brug en gulvtrækbjælke til at stramme sideleddene i denne sidste række.

15.

Skift basispladen til perimeterrummets vægge, hvile basen mod overfladen af ​​lamineret gulv.

Tips og W arnings

 • Rengør laminatgulv med støvmop, støvsuger med hårdt gulvfæste eller brug et af de mange specialiserede rengøringsmidler, der er designet til laminatgulvpleje.
 • Laminatgulve anbefales ikke til applikationer, hvor den gennemsnitlige rumtemperatur hele året er 65 grader Fahrenheit eller 18 Celsius.
 • Kontakt laminatgulvefabrikantens specifikationer og installationsanvisninger for at sikre brug af eventuelle nødvendige fugemasser eller dampspærringer til køkken eller badeværelse applikationer.
 • Pergo laminatgulve er kun beregnet til indendørs brug.
 • Pergo laminatgulve er et smukt designalternativ til tæppe eller fliser. Laminatgulve er installeret som flydende gulve, hvilket betyder, at det ikke er fastgjort til undergulvet, der understøtter det, og de individuelle plader låses sammen for at danne en enkelt enhed. Pergo gulvbelægningssystemet kan installeres over enhver flad, glat undergulvflade, herunder beton , krydsfiner, keramik eller vinylfliser og eksisterende trægulve. Laminatgulve er holdbare, nemme at passe på og nemme at installere efter denne simple procedure.

  Anden Artikel

  Typer af vinduer til et trærammehus
  Sådan fjernes ark linoleum
  De billigste måder at opbygge en skur på
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Badeværelset Redecorating Tips
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade