Sådan genoplives et Clawfoot Tub

Sådan genoplives et Clawfoot Tub 

1. Brug porslin fyldstof til at udfylde og udjævne eventuelle chips i karbadoverfladen og presse den ind i en plastikstudskniv. Lad fyldstoffet tørre som angivet på emballagen. Sand det glat med sandpapir.

2.

Tape plastik tarps rundt om karret på vægge og gulve. Fjern eller dæksel hver del af karret, der ikke er porcelæn, herunder klofødderne.

3.

Tag på overtræk, gummihandsker og åndedrætsværn. Porselenet dækker det grundigt. Lad syren virke i 15 minutter, så skyll karret grundigt. Lad karret tørre i en hel dag.

4.

Don en åndedræt og Fyld din maling sprøjte med porcelæn primer. Læk let på porcelænets porcelæn, hold laget meget tyndt og jævnt, så der ikke er dråber eller striber. Lad det tørre i 30 minutter, og sprøjt derefter på et andet lag. Lad det tørre i fire timer.

5. Sprøjt på porcelæn emalje maling på samme måde som du primet karret, påfør en meget tynd, jævn frakke. Lad det tørre i en time. Anvend fire til seks frakker af porcelæn emalje maling, lad hver kappe tørre en time før spray på den næste. Når du har det niveau af glans, du vil have, lad malingen kurere i tre til fem dage før du bruger karret.

Tips og advarsler

 • Wea r gummihandsker, beskyttelsesbriller og beskyttelses tøj - overalls, hvis du har dem - når du anvender ætsningsopløsning. Arbejd udenfor eller ventilér det rum, du arbejder med til ætsning eller maling, for at begrænse din eksponering for dampe.
 • Et gammelt clawfoot karbad er et godt samtalestykke, men det kan ikke være en behagelig samtale, hvis overfladen er slidt og snusket. Det er et simpelt projekt at genopbygge et klovebadekar, men det kan du gøre, hvis du har lidt øvelse med andre raffineringsprojekter. Porslinets porcelæn skal ætses med en syreopløsning, derefter toppet med speciel primer og emalje maling.

  Anden Artikel

  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan erstatter du brusebad
  Badeværelset Redecorating Tips
  Typer af vinduer til et trærammehus
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Sådan fjernes ark linoleum
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Sådan installeres en laminatgulve trappe