Sådan erstatter du brusebad

Sådan erstatter du brusebad 

1.

Fugt den eksisterende caulk med en svamp for at gøre det nemmere at fjerne.

2.

Skær ned midten af ​​caulk med en nyttekniv. Dette vil gøre det nemmere at fjerne afskalningen ved at skrabe den af ​​i to stykker.

3. Brug en plastikskraber til at fjerne afskærmningen fra både væggen og brusebadet hvis du kun udskifter caulk. Hvis du ombygger hele brusebadet, kan du bruge et barberblad til at skrabe af korken uden at bekymre dig om at skrabe overfladen nedenunder.

4.

Tør alle resterende kalk af med en alkoholfugtet klud. Hvis din bruser har silikone caulk, kan du have brug for en stærkere fjernelse af opløsningsmiddel til at løsne det.

5.

Rengør brusebadet og væggen i nærheden af ​​sømmen med blegemiddel, hvis du erstatter moldy caulk. Tør forsigtigt sømmen med en blød klud før påføring af den nye blæse.

6.

Sæt røret af caulk i din caulk pistol. Afhængigt af typen af ​​caulk pistol du har, kan der være en kutter på enden for at skive åbne spidsen af ​​røret. Hvis ikke, skal du bruge en saks til at skære spidsen i en 45 grader vinkel.

7.

Tryk så langt som muligt på sugeslangen i sømmen. Træk udløseren af ​​caulk pistolen, når du bevæger dig langs sømmen, så sørg for at holde strømmen af ​​caulk så konsekvent som muligt. Når du når enden af ​​en side, drej du caulkpistolen og træk den væk fra sømmen for at bryde strømmen.

8.

Våt fingeren og kør den let langs caulk at glatte det ud. Lad caulken tørre i to eller tre dage før du bruger brusebadet.

Tips og advarsler

 • Brug robuste handsker, når du bruger en kniv eller knivblad . Brug en ansigtsmaske og sikkerhedsbriller, når du arbejder med opløsningsmidler eller andre stærke kemikalier. Sørg for, at der er masser af ventilation på badeværelset. Medbring en bærbar blæser, hvis du har brug for mere luftcirkulation.
 • Hvis din brusekabine er mugbesmittet, kan det være lettere at udskifte det med ny caulk end at forsøge at rense det. Mould kan være ret farligt, hvis det inhaleres, især hvis der er mennesker der bor i hjemmet, der har eksisterende luftvejsproblemer. Du skal muligvis også fjerne alle caulk, hvis du ombygger dit badeværelse og skifter bruserbunden eller fliserne på væggen.

  Anden Artikel

  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  De billigste måder at opbygge en skur på