Sådan bruges en skrue pistol

Sådan bruges en skrue pistol 

1.

Læg skrueskruen med passende skruer. Nogle skruenoner er designet til at blive fyldt med en skrue skrue, mens andre kanoner tager en lige strimmel skruer.

2.

Tryk skruen på din overflade og press langsomt udløseren til at aflevere en skrue. Hold pistolen fladt mod væggen og hold den fast, da pistolen vil skubbe lidt tilbage, da den styrker skruen ud af kammeret.

3.

Juster skruehøjden for at justere skruehovederne spoles med væggen. Din skrue pistol skal have en justeringsknap, der kan drejes for at køre skruen dybere i væggen, hvis den stikker for langt. Kør en anden skrue ind i væggen for at sikre, at skruehovederne er jævne med overfladen, før du fortsætter med dit projekt.

Tips og advarsler

 • Skift dybden af dine skruer langsomt for at sikre, at du ikke kører dem for langt ind i din overflade. Hvis du justerer knappen for meget, vil du være tilbage med indrykning omkring dine skruer, der skal udfyldes senere.
 • Tænd handsker og øjenbeskyttelse, inden du forsøger at bruge din pistol. Skruepistoler frigør skruer med høj hastighed, og du kan blive alvorligt skadet, hvis du ikke har den rette beskyttelse. Hvis du arbejder med gips eller andre skøre overflader, der kan støde eller flake, skal du bære en langærmet skjorte, så du kan holde dig ren, mens du arbejder.
 • Lad aldrig børn bruge skruevåben uden korrekt tilsyn.
 • Hjem forbedring projekter er en af ​​de mest almindelige måder at tilføre værdi til dit hjem. Fra store projekter som komplette værelsesombygninger til små projekter som at tilføje træbeklædning, kan arbejde på dit hjem være et sjovt og funktionelt tidsfordriv. Hjem forbedring projekter kræver en række værktøjer, herunder negle og skrue pistoler. Brug af en skrue pistol er ikke svært.

  Anden Artikel

  Sådan ændrer du en kranelygte
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Tømrerværktøj
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Ny teknologi til huse
  Laminatgulve og tunge klaverer
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Stålrammeværktøjer
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Den bedste jord til komprimering
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Trappe Rail krav