Sådan ændrer du en kranelygte

Sådan ændrer du en kranelygte 

1.

Fjern det gamle lys fra vandhanen ved at gribe det i tænder af justerbar tang og dreje mod uret. Rotationen bevæger sig faktisk i retning med uret, når man ser ned på hanen, men trådene drejes mod uret, da det løsner.

2.

Rengør trådene med en parabol klud fugtet med vand og opvaskemiddel. Kør vandet ved fuld gennemstrømning i nogle få sekunder for at rydde vandhanen af ​​eventuelle affald.

3.

Drej LED-armaturet på hovedet og tag den hvide fastgørelsesring ud for at sætte på en skærm. Skærmen vil blive synlig på undersiden af ​​et kranelys, der allerede har en. Fjern den cirkulære trådskærm fra det gamle armaturlampe, snap det ind i den hvide ring med den afrundede bue af skærmen vendt opad, og tag derefter ringen tilbage på tuden af ​​det nye lys.

4.

Drej den ledede LED-armaturlampe på enden af ​​vandhanen, hvor luftfilteret skulle se om gevindene passer til din tryk. Vrid armaturadapterne for hånd for at finde den, der passer til hanen, hvis lyset ikke gør det. Adaptere kommer med lysene til at passe de fleste vaskekraner. Drej den korrekte adapter på lyset og vrid det fast på tappetrådene.

5.

Sæt en blød klud omkring LED-armaturet og greb det med justerbar tang. Stram lidt mere end håndtæt med en 1/2-omdrejning med den justerbare tang.

6.

Tænd hanen ved forskellige temperaturindstillinger for at teste de flerfarvede LED-lamper. Lysfarven skal være dybblå, når koldt vand strømmer og lyse rødt, når vandet er varmt.

En kranelyd kommer på, når vand løber gennem hanen, som den er installeret på. Denne nyhedspost bruger batteristrøm til flerfarvede LED-lamper, der viser en anden lysfarve for hver vandtemperatur. Flere børnehave anser et LED-kranelygte for at være en sikkerhed funktion, der forhindrer små børn i at blive skoldet af varmt vand, når farven skinner rødt. Lyset varer normalt i årevis, men udskiftninger er billige og installeres hurtigt, når det er nødvendigt.

Anden Artikel

De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Typer af vinduer til et trærammehus
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan erstatter du brusebad
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Beton u0026 Husreparation
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft