Sådan Stick Fliser til Træ

Sådan Stick Fliser til Træ 

1.

Mål en flise fra side til side ved hjælp af et målebånd. De fleste fliser er firkantede og har samme dimensioner for begge sider. Skriv ned målingen med en byggepennestrøm.

2.

Fastgør cementpladen til træet ved hjælp af skruer og en skruepistol. Cementpladen kommer typisk i 3-til-5-fod-for-1/2-tommer tykke plader.

3.

Mål og markér et partiark cementplader til passe. Ved hjælp af din lige kant som en vejledning skal du køre kniven på din værktøjskniv fast ned ad arket fem eller seks gange. Læg de to sektioner fra hinanden og fastgør sektionen.

4.

Mål længden og bredden af ​​flisebelægningen. Marker midten med et kryds. Markér kanterne af området for at matche. Skyd den lille dør på siden af ​​kalkliniereservoiret og hæld i kridt til 3/4 fuld.

5.

Hold kanten af ​​kalklinjen fast på mærket , startende ved en af ​​kantmarkeringerne. Lad din partner tage kalklinjebeholderen mod det modsatte mærke og hold linjen fast mod mærket. Træk op på linjen og slip for at snappe en linje. Gentag for det resterende par mærker. Du vil se et stort kryds centreret midt i området.

6.

Påfør klæbemiddel til et tværsnit med 8-tommers marineblade, der starter i midten. Spred tyndtæt klæbemiddel jævnt med den flade side af den indhakkede trowel. Træk den smalle kant af trowelen let over overfladen for at skabe rækker af indsnit i klæbemidlet for bedre binding.

7.

Placer din første flise på klæbemiddel på midten, anvende et let, jævnt tryk. Placer fliserne imellem hvert hjørne. Placer din næste flise mod kanten af ​​fliserne og fortsæt dette mønster.

8.

Placer et niveau på hver række fliser med 90 grader vinkler for at sikre overfladen er lige. Hvis ikke, fjern ujævn flise og fjern eller tilsæt klæbemiddel efter behov.

9.

Mål plads og flise tilsvarende for at bruge delvise fliser. Markér fliserne, ved at bruge en trekant kvadrat som en lige kant. Placer fliserne i en fliseskærer og skub forsigtigt skærebladet ned på linjen på flisen. Snap flisen i to. Placer den rigtige flise sektion i rummet. Gentag trin 7 til 9, indtil området er helt flisebelagt. Lad det tørre i 24 timer.

10.

Bland injektionsmørtel med 8-tommers kantbræt i overensstemmelse med pakkens anvisninger. Hæld fugemassen i den brede ende af en fugemasse, fylder ca. 1/2 fyldt. Drej den brede ende lukket. Vip posen i en vinkel og klem på toppen af ​​posen for at skubbe fugemassen ud af den lille åbning. Spred fugemidlet jævnt mellem hver flise.

Tør grout fra fliseoverfladen med en fugtig, rundkantet svamp, idet du sørger for ikke at fjerne for meget fuger fra mellemfliserne. Lad tørre. Sprøjt fugerørene med fugemasse.

Tips og advarsler

 • Ved at bruge knæpuder hjælper du dig med at være mere komfortabel, når du installerer fliser.
 • Brug et præblandet tyndtæt klæbemiddel for at sikre en ordentlig konsistens og bindestyrke.
 • Mål forsigtigt og brug fliseafstandsstykker, eller du kan ende med et kantet fliseremønster.
 • Installering af fliser kan forbedre dit hjems udseende og værdi. Selvbetjening kan hjælpe med at spare penge, men overflader af træ kræver specielle materialer og metoder til binding af fliser til overfladen. Den moderne teknologi har øget kvaliteten af ​​flisebåndsprodukter og den lethed, som de bruges til. Med disse produkter, et par værktøjer og lidt tid kan du installere keramiske eller porcelænfliser over træ som en pro.

  Anden Artikel

  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Sådan afslutter du nye trægulve
  DIY Betonpolering
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Liste over værktøjer til byggeri
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Sådan isoleres bag gips
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Sådan fjerner du gammel hardware