Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser

Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser 

1.

Sæt fliserne med en kost til at fjerne eventuelle rester af snavs eller snavs fra fliserne.

2.

Stænk skurepulver på flisen og sprøjt lidt vand på skurepulveret. Skrub med en ridset skurepude eller en skrubebørste i en cirkulær bevægelse for at fjerne fugen.

3.

Tør rengøreren væk med en fugtig svamp.

4.

Tør og fliser flisen med et rent håndklæde for at se om fugen er blevet fjernet.

5.

Anvend en fugematerialefjerner til overfladen af ​​hver flise med pensel. Undgå at få fugerfilm fjerneren på fugematerialet. Lad fugerfilmfjerneren hvile på flisen i 20-30 minutter eller som angivet på emballagens anvisninger.

6.

Skrub foderfilmfjerneren med din skurepude eller skrubbepensel for at fjerne grout disen. Skyl området med rent vand for at fjerne fugerfilmfjerneren og buff flisen med et stort tørt håndklæde. Du må muligvis gentage anvendelsen af ​​fugerfilmfjerneren, hvis uklarheden fortsætter.

Tips og advarsler

 • Groutfilm fjerner er tilgængelig i boliger til forbedring . Vælg den korrekte type fugtfilm fjerner for den type fugemasse, der bruges i din fliseinstallation som f.eks. Epoxy grout film fjerner eller latex fugerfilm fjerner.
 • Du kan blive fristet til at bruge en ståluldskurepude som f.eks. SOS eller Brillo pads for at rense fugen, men disse genstande kan ridse overfladen af ​​din flise og efterlade uklare mærker.
 • Grout haze forekommer på fliser overflader lige efter installationen. Når overskydende fugemasse ikke er helt fjernet fra flisens overflade, er der ofte en tynd rest tilbage, hvilket skaber det dovne eller overskyede udseende på overfladen af ​​dine fliser. Glaserede fliser er generelt allerede forseglede, hvilket er heldigt, fordi det gør rengøring af fugemassens dør meget nemmere, da du kan skrubbe filmen væk fra den glatte overflade af fliserne.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Typer af vinduer til et trærammehus
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning