Sådan Remodel Bath Tile

Sådan Remodel Bath Tile 

1.

Fjern fugen fra mellem fliserne med en fugemølle eller en kniv.

2.

Fjern fliserne fra gulvet, ved hjælp af en mejsel og hammer. Arbejd, indtil du når enten træets undergulv eller tjærepapirbasen af ​​mørtellejet. Hvis flisen er installeret på en mørtel seng, skal du bruge en flad pry bar for at komme under flisen og pry det opad for at fjerne det. Fliser monteret på en krydsfiner base bør fjernes indtil du har en lang række fliser fjernet fra krydsfiner. Brug en cirkelsag til at skære krydsfiner ned ad rækken og tag den af ​​med en hvilken som helst resterende flise, der stadig sidder fast i krydsfiner.

3.

Rengør og støv undergulvet. Gør reparationer efter behov til undergulvet. Det skal være på niveau og i god stand.

Installation af nyt badeværelseflise

1.

Mål rummet med et målebånd og skære bundpladen i størrelse . Score bagerstavlen med en kniv og tag den fra den modsatte retning.

2.

Spred tinsætmørtel på gulvet med en fliset fliselæg. Placer cementpladerne på mørtel. Skru det på plads med en skruetrækker. Patch sømme i bagpladen ved at placere maskebånd på dem og sprede tinsætmørtel over sømme med den fladkantede fløjl. Vent på gulvet til at tørre i 24 timer.

3.

Læg flisen, der begynder med den længste væg i rummet. Spred tinsætmorteren med den skårne trowel vinklet i en 45 graders vinkel. Placer hver flise i mørtel og sæt en fliseafstand mellem hver af fliserne. Skær fliser med en flis sav. Vent 24 timer for tinsætmørtelen at tørre.

4.

Påfør injektionsmørtelet, udglat det i fliseleddene med en gummiflåd. Sørg for, at hver af leddene er fyldt med fugemasse. Fjern ekstra fuger fra fliserne ved at løbe float over flisen ved en diagonal. Fjern rester fra fliserne med en våd grout svamp. Brug rigeligt med vand til at skylle svampen ud hver eneste flise. Vent til fugten tørrer i 24 timer.

Ligesom alt andet i et hjem, kan badeværelse fliser blive forældet, slidt, farves, ridset, revnet og brudt. Remodeling badeværelse fliser ved at installere nye fliser med tinset mørtel og fugemasse vil ændre udseendet af dit badeværelse. Men før du kan installere ny badeværelse flise, skal du fjerne den gamle flise.

Anden Artikel

Stålrammeværktøjer
Sådan ændrer du en kranelygte
Cavity vægisoleringsmetoder
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan opsætter du en stige
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Tømrerværktøj
DIY Køkken Booth
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Typer af vinduer til et trærammehus
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan installeres Hardwood Trim
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?