Sådan Lay Laminite Gulvbelægning

Sådan Lay Laminite Gulvbelægning 

1.

Fjern det eksisterende gulvbelægning med mejsel eller kuglestang. Fjern tæpper, limrester eller gulvstykker. Forsigtig fjernes væggodningen, der omgiver gulvområdet med en mejsel. Nogle typer af eksisterende gulvbelægning kan dækkes med laminat. Se producentens anvisninger for produktoplysninger.

2.

Rengør og inspicér undergulvet. Fyld huller eller pits med tinsætmørtel. Sand, slip eller mejslet eventuelle klumper i undergulvfladen. Sug og støvsuge hele gulvet.

3.

Spred underlag langs en væg over undergulvets del, hvor du har til hensigt at starte den første række af laminat. Spred en anden række underlag overlappende den første og fastgør sømmen med underlaget tape.

4.

Læg den første række af laminat langs væggen med 'tunge' -siden ud. Denne første række er afgørende for projektets succes. Følg producentens anvisninger og placér afstandsstykker mindst 1/4 tomme mellem laminatet og væggen. Afstanden giver plads til laminatet til at 'flyde' i perioder med fugtighed og vejrændringer, hvilket påvirker stuetemperatur. Tryk på stykkerne på plads med mallet og en blok skrot.

5.

Klip det sidste stykke af den første række for at passe det medfølgende rum. Sørg for at tillade afstanden mellem 1/4-tommer, når du skærer stykket.

6.

Hold det første stykke laminat til anden række i en 45 graders vinkel. Skub laminatet ind i rillen i den første række. Tryk nedad på stykket, indtil det klikker på plads. Anbring et andet stykke laminat i første række. Sæt enden af ​​stykket helt på plads ved at tappe det med hegn og tappeblok i første stykke af anden række. Fortsæt med at tilføje rækker til gulvet.

7.

Bor et hul i et stykke laminat, der skal sættes på plads ved et rør. Hullet skal være 1 / 4- til 1/2-tommer større end det eksisterende rør. Skær stykket laminatplankering vandret for at dividere det ned midt i hullet. Indsæt et stykke laminat i gulvet og mod røret. Spred en lime på snitområdet i anden halvdel af laminatstykket og sæt det mod første halvdel. Sæt to eller tre strimler tape på stykkerne for at holde dem sikkert indstillet, indtil næste række af gulve er sat på plads. Tør eventuelt overskydende lim væk med en fugtig klud.

Door Jamb

1.

Brug et stykke skrot til at markere dybden på gulvet ved dørkarm og hylster som anbefalet af Reparationsvejledning.

2.

Trim det stykke laminat, der skal indstilles ved døren med en hjælpeskniv.

3.

Udskift listerne rundt i rummet.

Tips og advarsler

h4>

  • Bland laminatplader fra et par af kasserne for den bedste visuelle effekt, ifølge DuPont.
  • Et nyt gulv kan ændre hele atmosfæren i et værelse. Laminatgulve giver udseendet på dyre trægulve i dit hjem. En industriel husejer kan lægge et laminatgulv ned i et rum for yderligere at spare på værelseindretningsbudgettet. Du skal bringe gulvkasserne ind i lokalet hvor de skal installeres. Placer æskerne vandret på gulvet for at tillade materialet at acclimate i mindst 48 timer, ifølge DuPont.

    Anden Artikel

    De billigste måder at opbygge en skur på
    Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade