Ny teknologi til huse

Ny teknologi til huse 

Kraft

Grønne kraftalternativer reducerer drivhusgasemissioner og kulstof frigivet fra brændende kul, den vigtigste energikilde til boliger. Solpaneler kan installeres på tage for at indsamle strøm, og det kan også vindgeneratorer. Strøm genereres på stedet, og når der er tilsluttet strømnettet, kan overskydende strøm sælges tilbage til nettet. Underjordiske varmepumper og mikroprocessorer, hvis huset ligger nær en strøm, kan også give grønne alternativer. Skattelettelser er tilgængelige via hver stat for at bruge vedvarende energi derhjemme.

Opvarmning og afkøling

Programmerbare termostater giver mulighed for flere forudprogrammerede indstillinger afhængigt af sæsonen. Dette sparer energi og energiomkostninger, da disse termostater fungerer i overensstemmelse med de nuværende forhold. Forseglingskanaler er også vigtige, da næsten 20 procent af luften undslipper gennem lækager og tilslutninger, der ikke forsegles ordentligt. Energibesparende klimaanlæg og ventilatorer anbefales også, men afhængigt af husets design kan passiv solvarme lade sollyset varme op for at opvarme interiøret. Dette kan opnås ved at åbne vinduesgardiner på syd og vestsiden af ​​huset. Træer på syd-, øst- og vestsiden giver skygge om sommeren, og uden blade om vinteren lader mere sollys ind til opvarmning.

Belysning

Naturlig belysning fra solen vil spare på energikostnader. Energieffektive pærer, såsom kompakte fluorescenter og lysdioder, er bredt tilgængelige. Belysningskontrol, som automatisk tænder og slukker lys, er også eksempler på ny teknologi til huse. Fælles kontroller omfatter bevægelses- eller belysningssensorer, dimmere, timere og fotosensorer. Solid-state belysning og organiske lysdioder er andre muligheder. I 2030 kunne energieffektiv belysning eliminere 31,4 millioner tons kulstof fra atmosfæriske emissioner, ifølge US Department of Energy.

Vandvarme

Varmtvand er en anden stor energiforbrug for hjemmet. ØPA vurderer, at dette kan repræsentere op til en fjerdedel af den energi, der forbruges af et hus. Tankløs, varmepumpe og jævn solvarmer er tilgængelige hos producenter og forhandlere. Tjek din varmer for lækager, og udskift tanke, der lækker. Installer et installationsdække på tanken, isoler 3 til 6 fod rørene til både varmt og koldt vand, og tag ikke termostater eller brændere.

Trådløs

Trådløse produkter som routere og USB netværkskort adskiller flere computere i et hus.Dette sparer tid, fordi filer ikke skal overføres til cd eller disk først for at få data fra et sted til et andet. Det gør det også muligt at dele internetforbindelser. Apparater, belysning, energisystemer og sikkerhedssystemer kan Hjemmeautomatisering gennem ZigBee er et eksempel. ZigBee Alliance har forenet virksomheder, der sælger energieffektive, trådløse netværksprodukter til hjemmebrug. Ny teknologi til huse dækker hele spektret af boligbehov. Det spænder fra grønne strømalternativer til energieffektive opvarmnings- og kølesystemer og belysning til det nyeste inden for højteknologiske apparater og underholdningssystemer. Energieffektive produkter kan identificeres af Energy Star-mærket. Ny teknologi relateret til computere og netværk gør det muligt at videresende information trådløst og endda til fjernbetjening af andre computere og enheder i smart home.

Anden Artikel

Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Rør Threader Instruktioner
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Beton u0026 Husreparation
Sådan fjernes ark linoleum
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan erstatter du brusebad
Stålrammeværktøjer
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Tømrerværktøj
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Trykbehandlingen af ​​træ