Materialeliste til opbygning af et skur

Materialeliste til opbygning af et skur  Materialerne du vælger at bygge dit skur skal bestemme projektets indvirkning på din tegnebog. Før du vælger materialer, skal du sørge for at afslutte dimensionerne for skurets størrelse. Dette vil påvirke mængden af ​​indkøbte materialer og ligeledes størrelsen på budget. Tage hensyn til alle de ting, du planlægger at gemme i skuret, samt hvad du skønner, vil du akkumulere over skurets levetid. Husk også tilstrækkeligt gåafstand, så du nemt kan få adgang til alt, hvad du har gemt. Du skal balancere stil med funktionalitet samt mængden af ​​type du kan bruge til at bevare skuret, når du vælger materialerne.

Tømmer

Størrelsen på skuret bestemmer mængden af ​​tømmer, du skal bruge. Sørg for at bruge premium tømmer, krydsfiner og tømmer til dit skur, da dette vil bidrage til at bevare bygningens strukturelle integritet og øge levetiden. Trykbehandlet træ er ideelt, fordi det vil være mest modstandsdygtigt over for naturlig slitage. Du skal bruge materialerne til at danne basis, fundament, gulvbjælker, gulv og indramning af skuret.

Siding

Der er mange forskellige sidespor muligheder, der passer til dine behov og smag. Træfelt som fyr eller ceder er de dyreste muligheder og kræver mest vedligeholdelse, såsom farvning og maling. Dette vil give bygningen en rustik og landlig stil. En mere vedligeholdelsesfri indstilling er vinyl sidespor, som det der almindeligvis ses på huse. Dette kræver kun lidt vedligeholdelse og vedligeholdelse for at holde bygningen ny. Vinyl kommer i en række farver og kan endda laves til at ligne træ. T1-11 sidespor, krydsfiner sidespor med lodrette riller, er et økonomisk valg, der også kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Typisk mere overkommelig end vinyl, den kommer i en række farver, der passer til dine stilbehov.

Brænderier

Brænderier er belægningen til taget, der hjælper med at holde indersiden af ​​bygningen sikker fra elementerne. Hingsler som tre-fad helvedesild har en levetid på omkring 25 år og er en grundlæggende mulighed for dit tag. Arkitektoniske helvedesild har en længere levetid, omkring 30 år og har en mere kompleks visuel appel end tre-fanen. Begge typer helvedesild kommer i en række forskellige farver. Antallet af helvedesild, der købes, afhænger af størrelsen af ​​taget og bygningen.

Vinduer og døre

Antallet af vinduer og døre, du vil bruge, afhænger stort set af, hvilken størrelse der er nødvendigt for at passe til dine formål. Hvis du planlægger at opbygge skuret for at oprette et kunstneres studie, så er det nødvendigt med masser af naturligt lys og vinduer. Hvis skuret er at opbevare maskiner som en traktor eller græsplæneklipper, kan det være nødvendigt med en større dobbeltdør eller hoveddør . Afvej dine mål for bygningen at vælge de mest økonomiske og logiske valg for disse tilføjelser.

Anden Artikel

Stålrammeværktøjer
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
DIY Køkken Booth
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Typer HardiePlank Siding
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Ideer til en to-bil garage
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Sådan ændrer du en kranelygte
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan finder du et hus med postnummer
Typer af Drill Chucks
Hvordan male badeværelset
Lydisoleringstips
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Tile Underlayment Options
Sådan afslutter du nye trægulve