Lydisoleringstips

Lydisoleringstips  Styring af støjtransmission gennem lydisolering af et rum kan opnås ved at ændre gulv, væg, loft eller alle tre områder. Hvis du har et valg, bør du vide, at strukturelle renoveringer for at gøre et gulv lydisoleret tendens til at være lettere end at lave et loft lydisoleret. Moderne lydisolering er ofte rettet ikke så meget mod at styre indstrømningen af ​​støj, men i retning af at skabe det perfekte miljø til at nyde hjemmebiografudstyr.

Dobbeltstudiebyggeri

Hvis du planlægger at opbygge et nyt hjem eller tilføje en værelse, der giver bedre lydisolering, at dine eksisterende rum, så brug dobbelt-stud konstruktion snarere end single-stud konstruktion af vægge. Double-stud konstruktion er forskudt, hvilket gør det muligt at isolere isolering mellem tappene for yderligere at forhindre lydbølger.

Isolere Metal Ductwork

Ethvert metaldukværk, der ikke er isoleret, vil være meget effektivt til at sende lydbølger hele vejen igennem huset. Varmekanaler bør være øverst på din liste, når det kommer til at tilføje mere isolering for at hjælpe med at sikre lydisoleret dit hjem. Opdag uisoleret metal inde i huset og luk det i isolering for at sikre et mindre støjende hus generelt.

Akustisk Caulking

Brug af akustisk caulking skal bruges øverst og nederst på gipspladerne under installationen. Enhver beholder, hvor lyden kan komme ind i lokalet, kan være til gavn for denne specielle type caulk, der forbliver tyk og klæbrig i stedet for at tørre ind i en hærdet overflade.

Lydisolering af kilden

I stedet for at bruge betydelige mængder penge på at forsøge at være lydisoleret rum mod støj, se på situationen fra det andet perspektiv. Find kilden til de mest irriterende lyde og tag skridt til at isolere fra den pågældende placering. Hvis støjen er relateret til køkkenudstyr, overvej at lægge i korkfliser for at hjælpe bløde vibrationerne. Hvis støjen primært kommer udefra, skal du træffe foranstaltninger til at isolere åbninger, hvorigennem vibrationerne kommer ind som at installere termoruder og tilføje vejrstripping til både døre og vinduer.

Lydmaskering

Behagelig omgivende lyd kan hjælpe at isolere mod ubehagelig støj. Invester i et indendørs vandfald for at gøre uønskede lyde mindre påtrængende. Som du bliver vant til baggrundsstøjen efter eget valg, tilstander du langsomt dig selv for ikke at høre det, men det virker stadig som akustisk maskering. En neutral lyd, som du er vant til, kan hjælpe med at annullere andre lyde, der ellers ville blive generende.

Akustisk fliseplade

En forholdsvis overkommelig måde at skabe en effektiv lydbarriere på for et helt rum er at installere akustisk flise lofter. Dette er en særlig nyttig lydisoleringsmekanisme, hvis du beslutter dig for at omdanne din kælder til et mere nyttigt rum. Et hængende loft lavet af akustisk flise kan ikke kun isolere mod lyd fra huset ovenfor, men giver også den ekstra fordel ved maskering af lednings- og rørsystemer på selve kælderloftet.

Anden Artikel

Den bedste jord til komprimering
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan konverteres en garage til et studie
Sådan bruges en skrue pistol
Hvad er fordelene ved træskruer?
Sådan afslutter du nye trægulve
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Trappe Rail krav
DIY Køkken Booth
Sådan renoveres Formica bordplader
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan isoleres bag gips
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan Remodel Bath Tile
Tømrerværktøj