Liste over værktøjer til byggeri

Liste over værktøjer til byggeri  Uanset om du er en professionel entreprenør eller bare et boligejer, der ønsker at sætte på en ny tilføjelse i din fritid, har du brug for en række værktøjer til at få de forskellige opgaver udført. Hvis du udfører specialiseret arbejde som tømrerarbejde eller murværk, kan du håndtere et mindre antal værktøjer, men selv inden for specialiserede områder kan udstyrslisten være omfattende.

Målebånd

Et målebånd er en af de væsentlige værktøjer til byggearbejde. Dens indtrækbare og låsbare tape giver let lodret, vandret og dybdemåling.

Kombinationsfirkant

Kombinationskvadratet er vigtigt for at markere genstande, der skal skæres i størrelse. Kombinationskvadratet ofte erstatter den mindre tri-square, fordi den har et niveau indbygget i håndtaget.

Hacksaw

En hacksaw er et nyttigt værktøj, fordi det kan klippe ikke kun træ, men metal og vinyl. Justerbare blade tilføjer dens alsidighed. 'Den komplette illustrerede vejledning til alt, der sælges i værksteder og havecentre', bør det justerbare blad være finere, da det materiale du så, bliver tyndere.

Claw Hammer

En klohammer er praktisk på byggepladser, uanset om job kræver lette eller tunge fastgørelse. Balance er et vigtigt element for at bruge dette alsidige værktøj, der styrer negle med den flade side og trækker dem ud med den dobbelte kant.

Skruetrækkere

Byggearbejde kan simpelthen ikke gøres uden et helt sæt skruetrækkere designet til at opfylder specifikke formål. Du har brug for flere størrelser af fladt hoved og Phillips skruetrækkere. Specialværktøjer omfatter en skralder, stubby skruetrækker og elektrisk skruetrækker.

Chisels

Træmejsler bør kun bruges til skæring af træ, og de skal kun lejlighedsvis være slagtet med en hegn. Udskæringsarbejde til en byggeplads skal foretages med kun hænderne og en wood mejsel. En kold mejsel bruges til at skære eller danne andre materialer som metal, mursten og beton.

Trådløs kraftboremaskine

Den trådløse strømboremaskine er et vigtigt redskab til bygningsdækning og andre steder, hvor elektriske ledninger frembyder et problem. Du skal altid have et helt opladet reservebatteri for at fortsætte med at arbejde med en trådløs boremaskine, når strømmen løber tør.

Plasterer s Trowel

En plasterer s trowel bruges til påføring af gips eller cement til vægge. Denne store trowel kan også bruges til udglatning af gips, når den er blevet fast.

Gensidigt sav

gengældende sav er usef ul på grund af den alsidighed, som sine forskellige knive giver til vanskelige nedskæringer på metal, træ og plast.

Betonblander

Betonblanderen er et kraftigt værktøj, der er i stand til at blande store mængder beton. Det kan være benzindrevet eller elektrisk. Glem ikke: Tromlen skal rengøres straks efter brug, og før hærdet cement kan forårsage skade.

Anden Artikel

Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Beton u0026 Husreparation
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Typer af vinduer til et trærammehus
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan fjernes ark linoleum
Ideer til en to-bil garage
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Elværktøj til nedrivningsarbejde
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan installeres en laminatgulve trappe
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan erstatter du brusebad
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan fremstilles Trim Molding
Den bedste jord til komprimering