Laminatgulve og tunge klaverer

Laminatgulve og tunge klaverer 

Laminatgulve

Laminatgulve giver udseende af træ, sten og keramik til en langt billigere pris. Det kombinerer lag af melaminharpiks, fiberplader og et fotografisk billede af træ, sten eller keramik med laminering. Det hårde, klare lag på toppen er hård og beskyttende, men ikke uovervindelig.

Typer af klaverer

Horisontale klaverer rækker i højde fra ca. 30 til 60 inches. Spinneklaveret er det mindste, ved 36 til 30 inches. Konsollen er et trin større, på 40 til 43 inches. Mest almindelige er studiepianoer, fra 45 til 50 tommer, hvor oprejst er den højeste ved 50 til 60 tommer. Alle er ca. 58 inches brede. Af de lodrette klaverer er babyen den mindste, der starter ved 4-fod-11-tommer og går til 5-fod-6-tommer. Grand strækker sig fra 5-fod-7-tommer til 6-fod-5-tommer. Konsertgrands, der ikke typisk findes i boliger, er 9 meter lange. Alle lodrette klaverer står på tre ben, og tastaturets side er ca. 58 tommer bred.

Størrelse

Pianoer er tunge, varierende i vægt fra 300 til 1.200 lbs. Små spinetter spænder fra ca. 300 til 450 kg .; konsol klaverer, ca. 400 til 550 lbs .; studio ophæng, omkring 500 til 800 lbs .; og grand pianoer, omkring 500 til 1.200 lbs. Flytning udføres bedst af fagfolk.

Skadesforebyggelse

For at forhindre langvarig beskadigelse af laminatgulvet med et tungt klaver, skal caster-kopper anvendes under hvert klaverben. Lucite-, gummi-, plast- og trækaster er alle effektive til at beskytte gulvbelægningen fra ridser.

For opretstående klaverer, vil en ansigtsunderstøtning under pianoets harpebase også beskytte gulvet fra alle kanter.

For alle pianoer er området, hvor fødderne hviler for at spille pedalerne og de faktiske pedaler, også en bekymring. Et beskyttende plastikark eller et lille, attraktivt tæppe beskytter dette område mod slid.

Advarsel

De andre risikopianoer, der er til stede til laminatgulv, er ridset under bevægelse. Professionelle klaver movers er eksperter til at forhindre skader på gulvbelægning, mens du flytter klaverer, men hvis du forsøger at flytte klaveret selv, skal du bruge et nedadgående tæppe nedenunder eller et produkt som Florguard. Florguard er et sæt af hvide plastikstrimler, der beskytter gulve under flytning eller service af tunge genstande. Laminatgulve og tunge klaverer er en potentielt skadelig og dog visuelt tiltalende kombination. Uanset om du har et spids, konsol, oprejst eller flygel, er disse instrumenter tunge, klodsige at bevæge sig og kan klæbe eller ridse gulve. Med passende pleje og forebyggelse kan pianoer sidde på laminatgulve uden at forårsage ridser, mærker eller indrykning.

Anden Artikel

Sådan isoleres bag gips
Liste over værktøjer til byggeri
Tømrerværktøj
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Ny teknologi til huse
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan fjernes ark linoleum
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Stålrammeværktøjer
Rør Threader Instruktioner
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Ideer til en to-bil garage
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Beton u0026 Husreparation
Den bedste jord til komprimering