Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord

Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord  Køkkenet tager ofte det centrale stadium i hjemmet som et samlingssted til madlavning og samtale, men i mange hjem fordobles det som kontor. Bill betaler, lektier og internetrecept søgninger udføres ofte der, og det kan også fungere som et beskedcenter. Alt det kræver er fuld vægskab, hvilket betyder en kombination af øvre og nedre enheder og et indbygget skrivebord, der nemt integrerer et kontor i næsten ethvert køkkens fodaftryk.

Placering

Det bedste sted at placere en køkken kontor er slukket til siden - væk fra komfuret, prep tællere og vask, og ud af primære trafikområder. En delvis væg i køkkenet indgang kan holde en tre skuffe, indbygget skrivebord, toppet med væg kabinetter, der giver udseendet af en hutch eller armoire. Et hjørne kan omdannes til et hyggeligt kontorområde ved eftermontering og fjernelse af nogle kabinetter.

Rumkonverteringer

Når midten af ​​dit hjem er køkkenet, konverteres vaskemaskine og tørretumbler eller et spisekabinet til en køkken kontor er en god ide, hvis der er plads til vaskemaskine og tørretumbler i kælderen og masser af skabe til at holde pantry elementer. Området kan være så enkelt som to lukkede opbevaringsskabe, åbne hylder til kogebøger og kunstgenstande og et skrivebord med to skuffer til små genstande og en stor skuffe til hængende filmapper.

Desk Heights

Et traditionelt skrivebord er 28 til 30 inches høj, med et 25-tommers knæhul. Hvis du vil beholde mere kontinuitet med dine køkken tællere, skal du holde bordhøjden på en traditionel 36 tommer højde og planlægge at bruge en fæces eller stol beregnet til modhøjder. Eller den on-the-go familie kan vælge et 'stående eneste' område, der holder skrivebordets højde på 36 inches og har hele rummet underfyldt med opbevaringsskuffer og skabe.

Materialer

Nøglen til at lave en køkken kontor blanding med resten af ​​køkkenet bruger samme kabinet og overflade. Hvis dine frysere er ahorn, skal dine kontorskabe være ahorn. Ligeledes, hvis din bordplader er granit, skal dit skrivebord være den samme granit. Du ønsker at skabe et 'sømløst' udseende.

Vigtige detaljer

Overvej stikkontakter i backsplash eller skjult i kabinetter til opladning af mobiltelefoner og anden elektronik; en desktop cut-out til computerledninger; et korkbræt, der foretager de indvendige øvre frysere til kalendere og notater; pinde til nøgler; cubbies for reservedele og førstehjælpsforsyninger som funktioner til dit køkken kontor. Et velplanlagt design kræver en masse forethought.

Anden Artikel

Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan fjerner du gammel hardware
Ideer til en to-bil garage
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Badeværelset Redecorating Tips
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Beton u0026 Husreparation
Typer af vinduer til et trærammehus
De billigste måder at opbygge en skur på
Den bedste jord til komprimering
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan erstatter du brusebad
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Rør Threader Instruktioner
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan ændrer du en kranelygte