Kælder Toilet Valg

Kælder Toilet Valg  Mange mennesker klager over, at de har brug for et ekstra badeværelse eller toilet. En mulighed for at overveje er at installere et toilet i en kælder. Selv om VVS er typisk designet til hovedpersonen for at bruge tyngdekraften for at fjerne affald og transportere det til kloakken, er der flere muligheder, som gør kældertoiletter mulig.

Spildevandsprojektor

En mulighed for VVS-installationer er et spildevand ejektor. De er typisk i den nederste del af huset. De indsamler alt spildevand fra huset og pumper det til en rørledning, der forbinder hovedløbet. En ulempe ved en kloakudkast er, at de skal være så lave som muligt for at alle husholdningsaffaldene kan komme ind i det og installeres normalt i kælderen. Det betyder at du skal slå gulvet op for at installere enheden. Et andet problem med spildevandsprojektorer er deres tendens til at frigive spildevandslugt.

Macerating Toilet

En macerating toilet sliber fast affald i en gylle og pumper det ud gennem de vigtigste kloaksystemer. Fordi macerating toiletter reducerer alt affaldsmateriale til væske, er der mindre tryk påkrævet for at pumpe spildevandet op for at blive med i de forud etablerede kloakker. Den primære fordel ved dette system, over traditionelle spildevandsprojektorer, er manglen på rørledninger i gulvet. Du kan køre alle armaturer og rør på gulvniveau eller derover.

Komposterings toilet

Indendørs kompostetoiletter arbejder uden at tappe ind i kloaksystemer. Med composting toiletter spildes affald i et affaldskammer. Opvarmet luft føder ind i kammeret for at fordampe al fugt fra affaldsmaterialet. Så bryder naturligt forekommende bakterier i luften ned i ren, lugtfri snavs. Derefter tømmer du dette næringsrige snavs fra kammeret og bruger det som havekompost. Den primære ulempe er, at du skal rengøre affaldskammeret konstant.

Forbrændings toilet

Forbrændings toilettet kræver ikke kloaksystemer for at fjerne affald heller. Forbrændingstovene behøver ikke engang vandledninger til dem, bare elektricitet. Du indsætter en papirforing i skålen. Når det er brugt, falder foringen og affaldet i et rum under skålen. Der reduceres liner og alt affaldsmateriale straks til aske. Som et komposterings toilet skal forbrændingstovene tømmes ud så ofte.

Anden Artikel

Ideer til en to-bil garage
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Badeværelset Redecorating Tips
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan Remodel Bath Tile
Sådan renoveres Formica bordplader
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Forskellige typer træ døre
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Installationsvejledning til pejs
Hvordan man laver en dørknap
Lydisoleringstips
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan installeres en badekarplade
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan afslutter du nye trægulve